Flot tredjeplads til Alter Meierhof

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Den specielle signature treatment. Den specielle signature treatment.

LYKSBORG: Det Sydslesvigske hotel Alter Meierhof har modtaget en tredjeplads som "Spa Manager of the year 2013".

Med prisen vil arrangørerne "Deutscher Wellness Verband" og 'Messe Düsseldorf' ære personligheder, som med hjælp af deres usædvanlige præstationer og personlige egenskaber har medvirket til at udvikle spa-industrien på det tysktalende marked. Af alle indsendte forslag, var der ti spa managere, der blev nominerede og inviteret til at deltage i ceremonien i Düsseldorf.

Spamanager Marlis Minkenberg var stolt og tilfreds over at modtage tredjepladsen.

- Det er meget opmuntrende og en bekræftelse af mit arbejde, at blive hædret allerede indenfor mit første år som spa manager – især da det ellers er et meget mandsdomineret domæne. Udmærkelsen ser jeg som et statement fra branchen – især vigtigt for de kvinder, der er interesserede i dette meget unge og spændende fag, sagde prisvinderen blandt andet.

Luksus spa

Også Sara Sausmikat-Theilen, Vitalhotel Alter Meierhofs direktør, var synligt rørt over udmærkelsen.

- Marlis Minkenberg er en fremragende medarbejder og ekspert indenfor sit område. Hun lever efter vores virksomhedsfilosofi og arbejder for at give vores gæster den bedst mulige holistiske oplevelse ved deres ophold på hotellet. Takket hendes tidligere erfaringer, ved Marlis Minkenberg hvordan de fjernøstlige traditioner på bedst mulige måde forenes med vestlig kvow-how – og resultatet finder man i vores indbydende spa-område.

Siden december 2011 har Marlis Minkenberg været ansvarlig for alle hotellets aktiviteter indenfor spa, fitness og beauty. Især hendes tid som international træner for Shiseido, har givet spa manageren en meget stor viden om spa industrien, fremforalt da hun selv var med til at udvikle Shiseidos Qi-koncept til det europeiske marked. Tre år i træk blev hun hædret af Shiseido med awarden "Person of the year".

Senest ændret Mandag, 16 juli 2018 06:53

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.