Fly fra Billund til Salzburg

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Med fly fra Billund til Salzburg. Med fly fra Billund til Salzburg.

SKIFLY: Fra 11. januar 2014 er der igen langt om længe direkte fly fra Billund til Salzburg! Populære rejsemål som Wagrain, Saalbach og Bad Gastein kan nu nås på under 4 timer.

Det er 2 vintre siden at Cimber Sterling for sidste gang fløj ski-turister fra Billund til Salzburg. Ruten var savnet sidste vinter, men nu er den tilbage igen. Det er skirejsebureauet Slopetrotter Skitours, der i samarbejde med det danske flyselskab Jet Time står bag den nye rute, som igen gør det muligt at komme hurtigt frem til kendte rejsemål som Wagrain, Saalbach og Bad Gastein.

- Siden Cimber Sterling indstillede driften har det stået højt på vores ønskeliste at få startet en rute op fra Billund til Salzburg, og vi forventer os meget af ruten, og vi er sikre på, at den vil blive taget godt imod. Den har virkelig manglet, siger Christian Kerstens, administrerende direktør i Slopetrotter Skitours, der sidste vinter oplevede en stor efterspørgsel fra ski-interesserede, der gerne ville flyve fra Billund til Salzburg.

Med en flyvetid på knap 2 timer, er man hurtigt fremme på nogle af danskernes mest foretrukne skiområder som Wagrain, Saalbach og Bad Gastein, og rejsetidspunktet om aftenen giver mulighed for hele 7 dage på ski.

- Med det her tilbud bliver det muligt for jyske skiturister at komme af sted uden at skulle indregne lange rejsedage eller lange bil- og busture. Det skal være nemt at komme af sted på ski, og det skal være til overkommelige priser, siger Christian Kerstens.

Ud over at tilbyde pakkerejser med fly fra Billund, vil det også være muligt at købe "flight only" til Salzburg fra 900 kroner per vej.

Af kendte skiområder som ligger i nærheden af Salzburg, og hvor SlopeTrotter Skitours i forvejen tilbyder rejser til, kan nævnes: Wagrain, Saalbach, Bad Gastein, Zell am See og Maria Alm.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 16:38

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.