Sport og ferie i La Manga Club

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
La Manga Club er luksusferie og aktiv ferie på samme tid. La Manga Club er luksusferie og aktiv ferie på samme tid. Foto: Beach Tours.

SPANIEN: Flere og flere danskere vil gerne dyrke en eller anden form for sport eller motion, når de holder ferie under fremmede himmelstrøg. Det nyeste eksempel på en kombination af aktiv ferie med alle former for sport inkluderet kommer fra Beach Tours.

Rejseselskabet har indgået et samarbejde med La Manga Club Ferie og sportsresort, der ligger i Sydspanien, og det kommer med i Beach Tours katalog fra sommeren 2017.

La Manga Club dækker i øvrigt et areal på næsten 1000 tønder land og ligger cirka 60 kilometer syd for lufthavnen i Alicante.

LÆS OGSÅ: Sommerferie på det ukendte Østkreta

la-manga-club-spanien-ferie-sport-rejserVælg din sport på ferien

Samarbejdet går ud på, at Beach Tours' gæster får mulighed for at dyrke lige den idrætsgren, de interesserer sig for.

Alene inden for fodbold råder resortet over otte fodboldbaner af international standard.

La Manga Club er kendt og yndet blandt mange af Europas største fodboldklubber og landshold, og herudover tilbyder stedet fodboldskoler af høj standard til børn og unge i skoleferierne.

Dertil kommer golf på flere baner, tennis på 28 baner, svømning, løb, triatlon, fitness, dykning, ridning og trekking.

Adskillige prestigefyldte turneringer som Davis Cup og FED Cup har været afholdt her. Der er flere golfbaner på La Manga Club, et golf træningscenter og ydermere en pitch- og putt 18-hullers golfbane, hvor børn også er velkomne.

2000 på sportsferie

Fra sommeren 2017 er det Beach Tours' mål at sende 2000 danskere på aktiv ferie til det sydspanske ferieparadis.

Her kan de mange sportsgrene dyrkes i smukke, lune omgivelser, og målgruppen er i høj grad familier, der ønsker en aktiv rejse, når kalenderen står på ferie, sol og sommer.

- Som supplement til sport, varme og hav er der spændende byer i nærområdet, eksempelvis Cartagena og Murcia, som kan give et hav af byoplevelser, og vil man stå på ski et par timer, kan man tag til Sierra Nevada, siger Jan Lockhart, direktør i Beach Tours.

Aktiv ferie med høj standard

Forholdene og atmosfæren på La Manga Club appellerer både til professionelle atleter og børnefamilier, der vil holde en aktiv ferie sammen. Ud over sportsfaciliteterne er der mange swimmingpools på feriestedet, ligesom der er under tre kilometer til den nærliggende strand.

På ferieresortet kan gæsterne bo dels i 4-stjernede lejligheder, Las Lomas Apartments & Townhouses, hvor op til otte personer kan bo sammen, dels på det luksuriøse 5-stjernede hotel Principe Felipe.

Denne del af Spanien har et lunt og behageligt klima året rundt og med næsten ingen nedbør. I vintermånederne er gennemsnitstemperaturen om dagen omkring 18 grader.

Flyv Kastrup, Billund og Aalborg

Ferie- og sportsresortet ligger på en slette ned mod havet, hvorfor der næsten altid er en let brise også i de varmeste sommer-måneder. Det gør dagen behagelig, selv i den allervarmeste tid.

Der flyves ud fra både Kastrup, Billund og Aalborg til lufthavnen i Alicante, hvorfra der er knap en times transport til La Manga Club.

Læs mere om La Manga Club.

Senest ændret Lørdag, 20 maj 2023 19:54

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.