×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 153

6 tips til en romantisk og fræk ferie

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
En romantisk ferie giver ny energi til kærligheden. En romantisk ferie giver ny energi til kærligheden.

REJSER: Mange af os tager på en eller flere årlige romantiske ferier, og her er det vigtigt at finde en lækker by med et godt hotel.

Omgivelserne skal være i orden, og heri indgår også gode strande, skøn natur, god mad og lækre gode cocktails eksempelvis. Men det kan faktisk blive endnu bedre for mange par gør ikke nok ud af romantikken, når de tager på en ferie.

LÆS OGSÅ: Aktiv ferie øger sexlysten

Fritidsmagasinet.dk har bedt indehaveren af Winkwink.dk - succesiværksætteren Kristoffer Hjerrild - komme med 6 tips til den romantiske og frække ferie med kæresten.

kristoffer-hjerril-winkwink-sexlegetoej-sex-ivaerksaetter1. Lav om på de kedelige vaner

Har du en vane med at hygge med din kæreste om morgen? Så prøv at vende lidt rundt på det hele og glem de sædvanlige rutiner.

Tag i stedet et bad sammen, bliv kulturel (hvis du ikke er det), tag en løbetur selvom det normalt ikke er dig. Giv hinanden massage eller noget helt andet. Det gælder blot om at gøre nye ting.

Det trigger nemlig følelsen af, at alt er nyt og spændende, og det har selv de bedste parforhold godt af.

2. Skumbad og strand

På gode hoteller er der ofte badekar og det giver jer rigtig gode muligheder for et lækker skumbad med champagne og en god massage.

Hvis man forinden har købt lidt sexet undertøj så er det sjove forspil - at tage det stille af før badet.

3. Gør noget ud af dig selv

Find det pæneste tøj frem. Det kan godt være, at i er etableret, og du ikke føler samme behov for at overbevise din kæreste, men I er stadig på ferie, og din partner vil med sikkerhed gerne se dig i dit pæneste tøj, så du kan imponere og forføre.

Det farlige ved stabile parforhold er faktisk, at man tager hinanden for givet - man skal ikke ud at "score" den anden. Gør det alligevel - forsøg at vinde din egen kæreste igen og igen. Det betaler sig.

mand-kvinde-kaerester-kaerlighed-sex4. Date night forførelsens kunst

Find en rigtig god restaurant og nyd en romantisk date night, som om det var første gang i var på date og skulle imponere den anden.

Det er sjovt og vækker minder, og herfra kommer forførelsen ind i billedet. Forførelse handler langt fra kun om sex, ja, næsten tværtimod. For det er blot målet. Forførelse er en mental øvelse, der knytter to sjæle sammen.

5 Gør noget vildt

Få gang i adrenalinen. Gør noget du normalt aldrig ville gøre. Hvis I gør det sammen, vil I begge synes, det er sjovt. Det kan for eksempel være at hike i naturen uden for hotellet.

Bad nøgne på den "hemmelige" strand eller flirt med fremmede for at pirre hinanden.

6. Frækt undertøj og sexlegetøj

Hvis du allerede har prøvet mange af de forslag, som er nævnt her i artiklen, kan du overveje at gå skridtet videre og finde noget sexlegetøj til par eller frækt undertøj.

Tiden hvor den slags var forbudt at tale om eller bruge er for længst ovre. I dag bruger rigtig mange par hjælpemidler, der gør livet sjovere.

Flere og flere danske par vælger faktisk at købe eksempelvis et vibro æg, noget frækt lingeri og en god massageolie.

På den måde er der lidt mere at prøve af både på og uden for hotelværelset. Mange vælger også at lade sig inspirere af Fifty Shades of Grey bøgerne med håndjern, pisk og blindfold.

Hver sin smag - det gælder om - at begge har det sjovt. God fornøjelse med jeres frække ferie!

Erotiske noveller og sexfantasier på Totalsex.

Senest ændret Mandag, 07 oktober 2019 01:54

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.