Skift juleanden ud med drinks ved ø-paradis

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Ferie på Maldiverne er det tætteste man kommer på Bountyland. Ferie på Maldiverne er det tætteste man kommer på Bountyland.

JULEFERIE: Julen nærmer sig med hastige skridt. Har du ikke lyst til at tilbringe juleferien hjemme, så kan du skifte julemiddagen ud med badeshorts og kridhvide bountystrande på Maldiverne.

Snart falder sneen, og slud lægger sig i alle vejkanter. Snemændene stiller sig alle steder, og julepynten dækker byernes gader. Juletiden bringer ofte godt humør til det danske folk, men sammen med jul følger der også kulde. Og selvom mange nyder juletiden, så er der lige så mange, som begynder at drømme sig til varmere himmelstrøg, når sneen banker på. For dem kan det være en god idé at tage på en rejse til varmen.

LÆS OGSÅ: Solferie i paradiset på Maldiverne

Maldiverne et godt feriested

Maldiverne er et godt bud på en destination for netop jer, der ønsker at tilbringe julen på en strandstol frem for dansende rundt om juletræet.

Rejser til Maldiverne byder på kridhvide strande, svajende palmer og solrige stunder med temperaturer omkring 30 grader året rundt.

Eksotiske oplevelser

Maldiverne kaldes et ø-paradis. Flere vælger at rejse til øerne på blandt andet romantiske bryllupsrejser eller luksusferier. Og det gør de af en årsag. Maldiverne viser sig som et ægte paradis. Ferieparadiset byder på 1200 småøer, hvor det er muligt at sejle rundt på nogle af verdens smukkeste og mest farverige koralrev.

På Maldiverne kan du fordrive juleferien med flotte og eksotiske oplevelser. Du kan opleve paradiset både over og under havoverfladen. For eksempel er det populært at bruge tiden på at dykke og surfe. Inden du drager mod de eksotiske øer, kan det derfor være en fordel at have taget et dykkerkursus hjemmefra. Koralrevet og de krystalklare laguner er en sand fornøjelse at opleve. Er du en vandhund og elsker at dykke, snorkle og befinde dig under vandet, så matcher Maldiverne helt klart dine behov.

Men det er ikke kun havets mange facetter, der kan underholde dig i ferieparadiset. Du kan også vælge at drage på eventyr på de mange forskellige øer. De giver et indblik i et fantastisk fugleliv og eksotiske frugtsmagninger.

Bountystrande og strandstole

Det kan være, at surfing, dykning og frugtsmagning virker uoverskueligt for dig. Du vil hellere bare flade den ud på strandstolen nede ved strandbredden. Det gør ikke spor. En rejse til Maldiverne byder på det, som du præcis har lyst og overskud til. Paradiset giver ultimativ luksus, hvor du kan leve i bungalows langs strandkanten eller på hotelværelser, der står på pæle i vandet. Her kan du tilbringe din luksusferie ved den hvide sandstrand med kolde drinks.

Rejser til Maldiverne kan altså redde dig fra vinterkulden. Du kan undgå at hoppe i vintertøjet og dermed skifte vinterjakke og vanter ud med sommertøjet. Julestegen og juleanden kan du bytte ud med kolde piña coladas og flotte sandstrande.

Overvejer du at rejse mod de smukke maldiviske øer, så forhør dig hos rejsebureauet, inden du bestiller din rejse. De 1200 ferieøer tilbyder mange forskellige oplevelser, og bureauet kan hjælpe dig med at finde de øer, der passer bedst til dine behov.

Senest ændret Onsdag, 18 oktober 2017 06:30

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.