Golfture med Bravo Tours

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Bravo Tours er Danmarks største arrangør af golfture. Bravo Tours er Danmarks største arrangør af golfture. Foto: Bravo Tours.

GOLF: Bravo Tours har Danmarks største udvalg af golfture og sender til vinter 900 danskere ned til sydens velplejede baner.

- Matchture er organiserede golfferier, hvor alt er tilrettelagt. Det eneste, man selv skal sørge for, er faktisk selve spillet på banerne, forklarer Bravo Tours' administrerende direktør, Peder Hornshøj.

På matchture deltager 28 spillere, der i løbet af en ferieuge, spiller match på fire baner i kort afstand fra hotellet. Resten af dagene er der tid til andre oplevelser, afslapning - eller til at spille mere golf.

- Man kan tilmelde sig en matchtur som gruppe fra en klub, som par eller helt individuelt, siger Peder Hornshøj.

Vinterens 32 matchture afvikles på De Kanariske Øer, i Tunesien, Egypten, Thailand, Kenya, Portugal, Mallorca og Belek i Tyrkiet.

Golfakademi
Hvis man ikke er så rutineret som golfspiller kan man i vintermånederne forbedre teknikken ved at deltage i Bravo Tours' golfakademier i Algarve i Portugal og i Belek, Tyrkiet, hvor det milde klima, de gode baner og træningsforhold gør banerne optimale til golfkurser.

- Et golfakademikursus varer en uge og indeholder masser af undervisning såvel som spil på bane.

På spilledagene er der undervisning om formiddagene, og om eftermiddagen spilles ni eller atten hullers golf, så man kan afprøve formiddagens træning i praksis, fortæller Peder Hornshøj.

For at deltage i et af Bravo Tours' 11 golfakademier skal man have grønt kort og have et handicap på maksimalt 54.

Der er ikke over 15 personer på kurserne, og man kan derfor se frem til individuel undervisning tilpasset sit personlige niveau. På alle akademier er det uddannede, danske PGA-trænere, der garanterer for undervisning på højt niveau.

Ud over matchture og golfakademier arrangerer Bravo Tours individuelle golfrejser. Årligt rejser cirka 3.000 danskere på golfferie med Bravo Tours.

 

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 15:22

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.