Go' Fritid

Dansk gourmet i de dybe svenske skove

Torsdag, 18 januar 2018 00:00 Skrevet af

I SKOVENS DYBE, STILLE RO: To danskere bag et kendt og populært restaurantkoncept fra København har besluttet at rykke ud i de svenske skove, nærmere bestemt til Halland. "Stedsans in the Woods" har derfor lanceret gourmet-restaurant i broderlandets smukke natur. Danskerne Mette Helbæk og Flemming Hansen står bag.

Vinter i København – Guide til sjove aktiviteter

Torsdag, 18 januar 2018 00:00 Skrevet af

EN COOL HOVEDSTAD PÅ FLERE MÅDER: Man siger, at København er bedst, når det er varmt. Men i de kolde vintermåneder forvandler hovedstaden sig til en verden fuld af sjove vinteraktiviteter.

HELSE: Virksomheden Herba Nordic har med afsæt i gammel nordisk viden om de nyttige planter i naturen - kombineret med moderne viden og krav om dokumentation - produceret to nye kosttilskud. Begge har veganermærket.

Guide til de bedste podcast

Tirsdag, 16 januar 2018 00:00 Skrevet af

Er du også træt af at lytte til det samme gamle radioindhold? Ved at lytte til podcast kan du skære alt det unødige væk og lytte til det, som interesserer dig. Men med flere tusind podcast kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Her er Fritidsmagasinets guide til de nogle af de bedste.

BÆREDYGTIGHED: En fjerdedel af danskernes samlede CO2-udledning stammer fra vores kost. Det er derfor afgørende, at man nøje overvejer, hvad man lægger i indkøbskurven.

Nytåret nærmer sig, hvilket for mange giver anledning til at reflektere over sin situation og reevaluere nogle af ens livsvalg. Desværre varer de nye nytårsintentioner sjældent ved. Her er adfærdsekspertens og diætistens bedste råd til, hvordan man kan holde den sunde livsstil i det nye år.

At investere i aktier kan give større afkast, end at lade pengene stå på bankkontoen. Men den mindste fejl kan have store økonomiske konsekvenser. Med appen – BUX - bliver det langt nemmere for nye aktieinvestorer at komme i gang.

Nytårs-cocktails fra den bedstes hånd

Torsdag, 21 december 2017 00:00 Skrevet af

KYNDIGE COCKTAILS: Bartender Jeppe Nothlev fra Helium Bar i København kan kalde sig Danmarks bedste bartender. Han vandt søndag titlen ved den prestigefyldte konkurrence Bartenders' Choice Award. Her giver cocktail-mesteren opskriften på tre lækre cocktails til nytår, som virkelig vil få festen frem.

En sund jul giver god smag i munden

Torsdag, 14 december 2017 00:00 Skrevet af

ØKOLOGISK JUL: Økologi behøver ikke kun at være den mælk, vi hælder i kaffen. Det kan snildt være meget andet, selv den klassiske danske jul. Økologisk Landsforening har udarbejdet en guide, der viser vej til en økologisk højtid.

Julehygge på Tadre Mølle

Mandag, 11 december 2017 00:00 Skrevet af

GAMMELDAGS JULEHYGGE: Da vi kommer ind på gårdspladsen, der er omgivet af fire huse på Møllegården, bliver vi mødt af duften af gløgg, æbleskiver og pandekager. Desuden er der duften af gran fra fine juletræer - nordmannsgran, der står langs muren af den ene af de stråtækte længer.