Livsstil

Du vil måske sige, at hvert år er dit fodboldår, men måske er det nu, den virkelig skal have et ekstra skud? Faktisk findes der mange fede muligheder for at få fede fodboldoplevelser i 2019, hvis du gør en indsats for det. Denne blog vil give dig nogle bud på, hvad det kunne være.

Alle par har indimellem problemer. Nogle gange mindre, nogle gange vokser de sig større. Mange spekulerer også i at opfinde et nytårsforsæt, som gør, at parforholdet får bedre betingelser. Parterapeut, Christiane Meulengracht, og forfatter til bogen "Kærlighed med vilje" mener dog, at man skal forsøge sig med noget andet for at redde kærligheden.

Holder du af at rejse, kan du sikkert nikke genkendende til, at der findes meget rejsetid, der ikke altid er lige spændende. Fx at sidde i et fly i 12 timer. Det er bare ikke altid lige sjovt. Derfor giver vi dig her i indlægget nogle konkrete tips, du kan tage med dig i rejsetasken, så du kan fordrive rejsetiden kreativt og ikke mindst produktivt.

Bare rolig. Det handler ikke om, at du skal bruge en masse energi og ikke får tid til at slappe af. Tværtimod. Der er bare nogle ting, der gør, at du kan slappe af og samtidig være mere eller mindre aktiv. Forestil dig, at du sidder om bord på et fly til Thailand. Du har ni timer tilbage af turen. Hvad gør du?

Køb billigt garn med hjem

Ja, du får jo ikke dine strikkepinde med om bord på et fly. Så du kan godt glemme at strikke, som du måske plejer at gøre. Ikke desto mindre er det en stor del af det at strikke at finde de helt rigtige projekter. Garn er i sig selv et spændende produkt, som fås i mange kvaliteter.

Derfor kan du passende købe noget med hjem fra turen, da det ofte er meget billigere. Planlæg, hvad du skal bruge af garn i forbindelse med dine kommende kreationer. Du kan passende hente en masse inspiration på Instagram og Pinterest hjemmefra, så du har billeder, som du kan bruge offline.

Lyt til din yndlingsbog

Det er blevet så populært at lytte til lydbøger i stedet for at læse fysiske bøger. Det er også mere praktisk at finde din smartphone frem og dermed lytte løs. Du skal blot huske at hente din bog ned hjemmefra, så du kan høre den de sidste ni timer. Måske er det en hel bog.

Så har du fået en masse viden og måske spænding på rejsen, og så slipper du for at lytte til babygråd og snakkende turister. Det er afslappende og utroligt givende. Man behøver ikke at udvide sin horisont eller træne sin hjerne ved at læse bøger. En lydbog kan det samme.

Udnyt faciliteterne om bord

Er der film, serier og spil om bord på flyet – altså i form af en skærm lige foran dig - er det altid en god mulighed. Du kan ofte vælge mellem et hav af film men trænger du til lidt hjernegymnastik, finder du som regel også quiz og sudoku. Der plejer at være noget for en bred smag, som sagtens kan holde dig i gang. Der er ikke noget værre end ikke at være i stand til at sove på turen og ikke at have noget underholdning. Så bliver det virkelig en lang tur.

Vi håber, at ovenstående har givet dig inspiration til at udnytte din rejse mere kreativt og produktivt. Du skal jo huske at slappe af og nyde turen, så du får genopladt dine batterier. Men igen – det kommer an på, hvilken type rejse du skal på. Så rigtig god fornøjelse.

Her i indlægget vil vi forsøge at komme med gode tips til, hvad du kan bruge din fritid på. Der er noget for enhver smag, men fælles er, at det alle er digitale muligheder, som appellerer til den brede befolkning. Det er ikke alle, der er lige opfindsomme, hvorfor vi har samlet vores absolut bedste top 3 over tips, der giver mere spænding og underholdning i hverdagen.

Verden ændrer sig, og det gør klimaet også. De seneste ti år har vi haft mange oversvømmelser og stormfloder, men det er tit svært at vide, hvor grelt det vil blive. Inden det går løs forstås. Men en hurtig indsats kan være afgørende, og derfor har Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet udviklet et 'Gummistøvleindeks', som beredskabet kan bruge til at forudsige, hvor det er sikkert at færdes, når de skal ud og hjælpe i vandmasserne.

Parkeringsbøder er noget, fanden har skabt. Det mener mange danskere. Og nu peger FDM også på, at de p-apps mange benytter, er utransparente og ikke særligt hensigtsmæssige.

Julen er desværre også tyvenes fest, viser indbrudstallene år efter år. Sidste år modtog politiet på landsplan 742 anmeldelser om indbrud i julen. Her kommer et par tips til, hvordan du selv kan modarbejde de uindbudte:

sponsoreret indholdAt holde juleferie i udlandet er ofte dyrt. Hvad enten du vil have tre dages shopping eller en længere ferie, kan du læse her, hvordan du får råd til en længere juleferie

Duftende gran, kogler, rensdyr, nødder og mistelten. Julen er fuld af naturlig julehygge. På Naturhistorisk Museum Aarhus kan du fra den 1. december og alle dage frem til og med lillejuleaftensdag fejre julen på den naturlige måde.

Singles Day, Black Friday, Cyber Monday – der er så mange forskellige store shoppingdage i dag, hvor butikker og webshops sætter deres varer ned til favorable priser. Flere og flere virksomheder er med på bølgen, og derfor bliver det også sjovere og sjovere som forbruger at shoppe på de store shoppingdage. Selvom mange butikker og webshops reklamerer med store prisfald, skal du dog alligevel være opmærksom på flere ting, som du kan læse om herunder. Du kan også læse om, hvordan du kan få råd til mere shopping på de store shoppingdage – og dermed gøre shoppingen sjovere for dig selv.

Hold øje med førprisen

Rigtig mange butikker og webshops reklamerer med store prisfald til eksempelvis Black Friday. De store prisfald, der reklameres med, får rigtig mange forbrugere til at købe produkterne uden omtanke – og det er en grim fælde for mange. Hvis du ikke vil falde i fælden, er det en rigtig god idé at kigge på førprisen på varen. Har varen haft en højere førpris, vil prisfaldet naturligvis ikke være ligeså favorabelt. For at finde ud af om prisen er favorabel, kan du med fordel sammenligne prisen på varen med prisen på tilsvarende varer hos andre forhandlere.

Forbered dig til dagen

De seneste år har de store shoppingdage haft en fast plads i kalenderen, og derfor kan du altså også være sikker på, at dagene vender tilbage igen. Når du ved, hvad du kan forvente, kan du begynde at forberede dig på den store shoppingdag. Forud for dagen er det en rigtig god idé, at du gør dig nogle tanker om, hvilke ting du vil købe. For at tiltrække forbrugere er der rigtig mange virksomheder, der reklamerer med mange af de tilbud, de kører. Derfor kan du også allerede dagen inden finde de tilbud, du vil gå efter. På den måde kan du være mere sikker på, at du finder de bedste tilbud og de billigste priser på det, du ønsker at købe. Hvis du vil forberede dig endnu mere, kan du også forberede dig økonomisk på, at dagen oprinder – som du ved, den gør. Du kan bruge nogle måneder på at spare op, så du kan være sikker på, at du kan købe alle de ting, du mangler til nedsatte priser.

Lån penge, og få råd til mere

Hvis du optager et lån, vil du naturligvis få flere penge at shoppe for. Det koster penge at låne, men det kan måske betale sig. Hvis du har tænkt dig at gå efter nogle varer, som du mangler, med store besparelser, kan besparelserne måske være større end prisen på lånet – hvorfor det i nogle tilfælde faktisk vil kunne betale sig at låne penge til Black Friday-shopping. Lån penge, hvis du skal købe nogle produkter, der er store besparelser på, og hvis produkterne er nogle, du skal købe, uanset om de er på tilbud eller ej. Sammenlign prisen på lånet med de besparelser, du gør dig – på den måde kan du hurtigt finde ud af, om det kan betale sig eller ej.