Go' Fritid

BAKTERIEKOSTEN: Første skridt til den gode køkkenhygiejne tages, når børnene er små, og de er med i køkkenet, hvor 'det gode eksempel' viser vejen frem. Det kan måske også gøre, at man selv strammer op på sine køkkenvaner, og det er ikke så skidt endda.

Nedtællingen er i gang, og snart tager mange på påskeferie for at genvinde varmen efter de kolde vintermåneder. Men hvordan beskytter man sig selv bedst som bleg dansker? Det kan være svært at vide, hvilke anbefalinger man bør følge, og hvilke som er myter. Her gør hudplejemærket Derma op med de største myter, så du ved, hvordan du bedst beskytter dig og dine kære på ferien.

Mange danskere får ikke det ud af det bredbånd de betaler for, som de burde. For det meste skyldes det, at deres wi-fi signal er signifikant forringet, når det endelig når den enhed, hvorpå det skal bruges.

Gå i barndom med hjemmelavede påskeæg

Torsdag, 08 marts 2018 00:00 Skrevet af

PÅSKE-LÆKKERIER: Påsken nærmer sig, og det er kun de færreste, der ikke synes, påskeæg og påskeslik er vigtigt. Og faktisk behøver man ikke købe alle sine påskelækkerier. Man kan snildt lave noget af det selv og nyde oplevelsen af at være kreativ og glemme alt omkring sig. Her følger opskrifter og tips til, hvordan du kan dekorere, fortrylle og sætte smag på dine helt personlige marcipanæg.

ATJU: Årets første måneder kan være svære at komme igennem. Mange af os mærker svækkelsen efter decembers gode mad og alkohol, og immunsystemet kan have brug for et boost. Forkølelser er hver mands herre og ofte, kan de komme igen og igen. Men der er muligheder for at hjælpe kroppen på vej.

Der er ikke nogen grund til at starte dagen uden morgenmad, for spiser man yoghurt hver dag, så gør man sin krop en stor tjeneste, ifølge ny forskning.

Hotels.com har ved hjælp af kunstig intelligens foretaget verdens første #TravelBrag-analyse for at undersøge, hvad man blærer sig med på sociale medier.

NY TENDENS: Et nyt ord er kommet til ferieordbogen. 'Glamping', som er en sammentrækning af ordene 'glamour' og 'camping'. Lægger man Kroatien oveni, bør der være tale om ren luksus.

BOLIGINSPIRATION: En ny undersøgelse fra Booking.com viser, at over halvdelen af alle rejsende (56 %) vender hjem fra ferie så begejstrede for et overnatningssted, at de bruger inspirationen til nyindretning af egen bolig.

Hacking - en ny kunstart på IKEA Museum

Torsdag, 01 marts 2018 00:00 Skrevet af

Den 28. april kan man på IKEA Museum få indblik i, hvad der sker, hvis og når IKEA-produkter anvendes på en måde, som de ikke er beregnet til eller testet for.