Bliv gift i luftballon

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
I Varde Kommune kan man blive gift i en luftballon 300 meter over Vadehavet. I Varde Kommune kan man blive gift i en luftballon 300 meter over Vadehavet. Foto: Varde Kommune / Colourbox.

VIELSER: I dag kan man blive gift på alle tænkelige måder for eksempel i naturen eller helt oppe under himlen i en luftballon.

Varde Kommune er gået langt for at hjælpe kommende ægtepar godt på vej med en særpræget vielse. Det er nu muligt at blive viet 300 meter over Nationalpark Vadehavet, og har man andre særprægede ønsker, så rådgiver kommunen nu også om dette.

Bryllupper i naturen er en trend i stigning og yderlighederne fra ballonfart til sand mellem fødderne på en strand er alle mulige for danske og udenlandske par.

- I princippet er der ingen grænser for, hvor en vielse kan foregå, fortæller borgerservicechef Helle Marquertsen.

Ja, faktisk er Borgerservice i Varde Kommune gået så langt, at man har udarbejdet en liste over "gode" steder i naturen.

Med på listen er den idylliske Arnbjerg Parken, den genoprettede Filsø, samt Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk. Er man så glade for sine hunde, så er hundeskoven i Varde også en mulighed.

Bryllup i naturen

• Det er helt gratis for danske par at blive viet i naturen. Uden for. Uden for almindelig arbejdstid og efter klokken 12 om lørdagen er prisen kr. 1.000, hvilket inkluderer aflønning af giftefoged. Par fra udlandet skal betale 1500 kroner for at blive gift. Prisen inkluderer ikke aktiviteter i forbindelse med vielserne
• Hos Pro Varde, der arbejder for kultur og turisme i Varde Kommune, kan man få information om spisesteder, overnatning i forbindelsen med vielsen, fest og ophold.
Naturen i Varde
• Vadehavsområdet er netop udnævnt af UNESCO til Verdens Naturarv
• Nationalpark Vadehavet blev indviet i 2010.
• Naturpark Vesterhavet er et stort naturområde i Varde Kommune langs den jyske vestkyst
• Varde Kommune er udnævnt til Årets Cykelkommune 2014, kommunen har 140 kilometer cykelsti igennem smukke naturområder

Senest ændret Mandag, 19 januar 2015 17:13

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.