Tag hjernen med på vinterferie

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Få hjernen scannet på Experimentarium City. Få hjernen scannet på Experimentarium City. Foto: Experimentarium City.

HJERNEGYMNASTIK: Hjerner skal også have motion og træning for at holde sig i form, og vinterferien er perfekt hjernegymnastik for hele familien.

Med finurlig matematik og meget drilagtige puslespil har Experimentarium City på Papirøen i København kridtet banen om til sjov og leg.

OBS: I foråret 2016 lukkede Experimentarium City på Papirøen og genåbnede 26. januar 2017 som Experimentarium – nu på den velkendte adresse på Tuborg Havnevej 7 i Hellerup.

Løjerne tager afsæt i hverdagssituationer på en lidt anderledes måde. Kan du for eksempel binde sko, hvis du kun må bruge pincetter? Hvor god er du til at huske? Og mange andre øvelser.

Hvis mig din hjerne

Hvis mig dine venner - og jeg skal sige dig, hvem du er, lyder et gammelt mundheld. Man kunne også sige, hvis mig din hjerne, og jeg skal sige dig hvem du er.

Og hvorfor ikke vise hvad din hjerne kan overfor familien, kammerater eller kolleger. Det er sjovt!

I Experimentarium city får du et armbånd med en chip, der linker til din mailadresse. Derfor gemmes dine resultater fra udstilling på din helt egen hjemmeside, som kun du kan se.

Pyramider, prutter og puslespil

Hjernen kan også få lidt god træning af at blive klogere på menneskekroppen. Hvordan reagerer du på en rutsjebanetur eller hvad hvis der kommer en edderkop? Og hvad er en prut egentlig? Disse og andre spørgsmål kan du også få svar på.

experimentarium-oevelserPyramidebygning og grænsende til det irriterende puslespil og et stænk Pythagoras kommer du også igennem.

Der er farverige universer for de små og sjove sammensætning med spejlkabinettet, der vender verden på hovedet.

Experimentarium City på Papirøen er kun 10 minutters gang fra Christianshavns metrostation, når du benytter den nye Trangravsbro. Fra Experimentarium kan du desuden nyde Københavns Havn og udsigten til Nyhavn.

Senest ændret Torsdag, 21 marts 2019 07:15

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.