Drømmepude til rejserne

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Jornalist Aage Krogsdam tester drømmepuden på rejsemessen Ferie i Forum. Jornalist Aage Krogsdam tester drømmepuden på rejsemessen Ferie i Forum. Foto: Fritidsmagasinet.dk.

PRODUKTTEST: Det hele begyndte med at den amerikanske kvinde Donna Harmon fra Texas i USA igennem mange år havde været plaget af allergi samt ryg og nakkesmerter.

Hun havde prøvet alt, hvad der var på markedet af puder til at lindre sine smerter. Selv boghvedepuder, der ikke kunne vaskes og nedbrydes hurtigt, og puder med memoryskum, som blev for varme at ligge med og heller ikke kunne vaskes.

Efter kontakt til en række ingeniører og designere lykkedes det for nogle år siden at designe og produce en pude, som gav hende lindring. Denne pude i forskellige variationer og udformninger er sidenhen blevet døbt drømmepuden og har nu i flere år gået sin sejrsgang verden over.

På feriemessen i Forum forleden stiftede jeg for første gang bekendtskab med en af puderne i sortimentet ved navn Relax puden. Jeg har nu afprøvet den i min bil og i min TV stol med nakkestøtte, og jeg er sikker på, at den også vil være skøn at benytte under en flyrejse.

Sov i stolen

Det vil jeg afprøve senere i løbet af foråret. Jeg må sige, det er en behagelig oplevelse at benytte puden. Den er behagelig og former sig efter hovedet. Jeg faldt næsten i søvn med det samme, da jeg benyttede den i TV-stolen.

Indholdet i alle drømmepuderne er dupleks fyld, det vil sige en kombination af Ultra glatte bakteriostatisk polystyren perler og nano-fibre. Dette fyld betyder, at man oplever puden meget behagelig, og at den giver en dejlig vedvarende støtte i modsætning til de nakkepuder, man selv puster op og benytter i fly og bus.

Puden bevæger sig, når jeg flytter hovedet og følger mig konstant og giver en behagelig komfort, når jeg skal slappe af i TV-stolen og i bilen. Dublex fyldet er konstrueret til maksimal luftstrøm, der betyder, at man får en køligere og bedre hvile.

drømmepudenRelax nakkestøttepuden koster kr. 275, mens de oppustelige luftnakkepuder ofte fås gratis i hvert fald hos mange luftfartsselskaber. Men hvis man vil have en god søvn, så ved jeg godt, hvad jeg vælger. Og så fylder den i sagens natur mere end luftpuden, der uden luft kun er på størrelse med din hånd.

 

Senest ændret Mandag, 06 august 2018 13:01

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.