Picnic ved Furesøen

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Furesøen er et skønt og romantisk sted tæt ved København. Furesøen er et skønt og romantisk sted tæt ved København. Foto: Expo Viva.

SPIS i DET GRØNNE: Under overskriften velkommen i Københavns forhave er der i weekenden 29. og 30. august picnicfestival ved Furesøen nord for København.

cyklisterFuresø Picnicfestival er et privat-kommunalt samarbejde mellem initiativtageren Eva Vedel fra Expo Viva, Furesø Kommune, samt Copenhagen Cooking.

Det er første gang, at der arrangeres en picnicfestival omkring søen, hvor det kulinariske er i fokus, sammen med en lang række aktiviteter i det grønne omkring sø og skov.

Japansk picnic

Flere steder omkring søen er der opstillet telte, hvor en række såkaldte madhåndværkere byder på gourmetoplevelser.

Blandt andet kan man nyde en autentisk japansk picnic kreeret af den dansk/japanske kok Jens Rahbek, der er medstifter af Sticks'n'Sushi.

I de to dage vil der være mulighed for guidede skovture til fods og på cykel i både Nørreskoven, Hareskoven, Farum landsby og på Flyvestation Værløse.

Picnic kurv

Derudover kan man komme til hindbærpicnic på Rokkedyssegaard, åbent hus på Skolelandbruget, hvor børene kan komme tæt på får, geder, grise, kaniner, katte og en enkelt hund.

Alle stederne kan der købes en picnic kurv, som kan nydes i skoven eller et eller andet sted langs søen.

I forbindelse med festivalen er der lavet en cirka 20 kilometer lang cykelrute, der begynder ved Torvehallerne på Israels Plads og slutter ved Furesøbad ved søen, ligesom der her er et langt picnic bord, hvor Søbrunchen kan nydes.

Bestil picnicboks

Se hele programmet på www.picnicfestival.dk, hvor man også kan booke sin picnic madoplevelse.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.