Uhyggelige Liseberg klar til Halloween

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Dockkabinettet er fuldt af uhyggelige væsner og skrækindjagende oplevelser. Dockkabinettet er fuldt af uhyggelige væsner og skrækindjagende oplevelser. Foto: Liseberg.

BØH: For første gang nogensinde inviterer Liseberg - danskernes svenske forlystelsespark - til uhygge. Det sker naturligvis i anledning af den forestående Halloween, der kalder fugleskræmsler, genfærd og edderkopper frem fra mørket.

Ifølge parken så er der tegn på, at det bliver en hårrejsende oplevelse, men selv de små skulle kunne klare det - for der bliver masser af ballade og sjov.

Forlystelsespark Liseberg

Liseberg vil ikke længere kun være den rene idyl. Her efter at sommerens hyggelige familieture har fundet sted, skal der gang i uhyggen.

Visne blade, halm, koste fugleskræmsler og de typiske Halloween græskar vil naturligvis være med til at give den helt rigtige Halloween-stemning.

– Det skal både kunne ses og føles, at Halloween er en ny sæson og noget helt andet end sommerens festlige Liseberg og julens hyggelige højtidsfejring. Vi vil levere en ægte Halloween-oplevelse for både store og små, siger Andreas Andersen, adm. direktør i Liseberg.

Halloweeen og ballade

De yngre gæster vil sikkert elske, at Halloween i Liseberg lægger stor vægt på slik og ballade. De lidt ældre kan så uhygge sig med blod, gys og skræk.

I Kaninlandet vil der desuden være pynte flot med græskar, halm, paraplyer til diskodans og slikregn.

Drillesyge hekse kommer på besøg hos kaninerne, fordi de har måttet nødlande i den stærke storm. Det skal nok give ballade.

Slik og søde sager

De velkendte slikbutikker på Storgatan revner, da lynet slår ned. Derfor flyder der overalt med søde sager, guffe-godter og slik i området, der bliver til Sliklandet.

– I dagtimerne kommer der til at være sjov og ballade tilsat en tilpas mængde uhygge. Men når klokken slår fem, og mørket falder på, bliver stemningen helt anderledes i parken. Der går vi fra løjer til ægte gys, siger Andreas Andersen.

Skræk og rædsel

Når mørket sænker sig klokken fem, slår tre nye rædselshuse dørene op: The Experiment, Dockkabinettet og Smitthärden Gasten (Det Sygdomsbefængte Genfærd).

Dr. Volt har nemlig bygget sit nye laboratorium oppe på bjerget, der er forbundet med AtmosFear; The Experiment. Det er som om, at efter klokken fem bliver en tur i AtmosFear ikke rigtig som den plejer for dem, der overhovedet vil være med i The Experiment.

Det normalt så stille og rolige Evert Taubes Värld vil hygge om gæsterne med en vandring, der minder om et mareridt blandt mærkelige kostumer, gamle rekvisitter og uhyggelige væsner i Dockkabinettet.

Spøgelseshotel

Som om det ikke var uhyggeligt nok, så er Smitthärden Gasten et vaskeægte spøgelseshotel. Det er sjældent et hyggeligt besøge, men under Halloween er det ganske forskrækkeligt. Så er alle advaret.

– Dem der tør at blive til efter klokken fem, gør det på eget ansvar, siger Andreas Andersen.

I Liseberg varer Halloween ni dage fra d. 24. oktober til og med d. 1. november, 2015. God og uhyggelig fornøjelse.

Læs mere om Halloween i Liseberg.

Senest ændret Fredag, 09 oktober 2015 08:53

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.