Fem millioner julelys i Liseberg

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Liseberg i Sverige ved, hvordan man skaber julestemning. Liseberg i Sverige ved, hvordan man skaber julestemning. Foto: Liseberg.

LISEBERG: Sveriges største forlystelsespark Liseberg i Gøteborg har nu åbnet for julesæsonen, og det er sket med manér.

I år er parken mere vinterhvid end nogensinde før. En lang række sjove snemænd er flyttet ind sammen med fem millioner julelys, 1200 juletræer og seks kilometer granguirlander.

Udover dette julelyshav er der julemarked med mere end 60 boder, som blandt andet byder en lang række kulinariske specialiteter inspireret af julen. I boderne kan man også finde håndværk, tøj, smykker og legetøj.

liseberg-forlystelsespark-sverigeSkatteleg

I julemåneden kan gæsterne desuden opleve en lang række aktiviteter. Blandt andet kan børnene aflevere deres juleønsker hos julemanden.

I Middelalderbyen er der skatteleg for børn, og så findes der naturligvis en skøjtebane sammen med en stor snebunke, hvor alle kan forlyste sig.

Derudover er der en snurretop ved navn Mechanica, og for første gang nogensinde er rutsjebanefavoritten Balder også åben i julen.

isshow-liseberg-sverige-forlystelseSkøjteshow og eventyr

Den største nyhed er nok det store skøjteshow, som i år er baseret på brødrenes Grimms eventyr om Hans og Grete.

Det er historien om søskendeparret, som farer vild i skoven, og som gribende fortælles for store og små. I juleskøjteshowet medvirker omkring 50 kunstskøjteløbere i alle aldre. Et af de flotteste numre er et specielt ildnummer.

Dejlige december

Forlystelsesparken fra 2. december til torsdag den 31. december, dog er der lukket mandage.

Der er 27 forlystelser foruden en lang række restauranter i Liseberg. Indtil den 23. december er det muligt at få en kanetur med rensdyr i parken. Se mere om Liseberg.

Senest ændret Tirsdag, 01 december 2015 18:33

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.