Tag på højskole i udlandet

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Et højskoleophold i udlandet booster dit CV. Et højskoleophold i udlandet booster dit CV.

OPLEVELSER: Er du lige blevet færdig med studiet, eller er du i en situation, hvor du måske står imellem jobs og har mulighed for at tage et par uger eller måneder ud af kalenderen? Så kan det måske være meningsfuldt for dig, at lære nye kulturer og nye mennesker at kende, hvor du kombinerer rejse og undervisning.

Dette er muligt at gøre med et højskoleophold i udlandet, hvor du både vil komme nærmere på andre kulturer, dig selv og ikke mindst booste dit CV.

Hvorfor et højskoleophold?

Vælger man at tage et par uger eller måneder ud af kalenderen og tager på højskole i udlandet, så kan man være sikker på at komme hjem, med en helt ny bagage og en rygsæk fyldt med nye oplevelser. Særligt, hvis man vælger et højskoleophold i lande som Kenya, Myanmar eller Palæstina, hvor kulturen er så markant anderledes, end den kultur vi kommer fra i Danmark. Udover at et højskoleophold vil give dig en uforglemmelig oplevelse, i forhold til at komme rundt i landet og møde nye mennesker, så ser det også rigtig godt ud på dit CV.

Et boost til CV'et

At tage på højskole i udlandet signalerer drive på dit CV, og at du i den grad gerne vil noget med dit liv. Dog handler det ikke blot om at kunne skrive et højskoleophold på CV'et. Tager du på højskole i udlandet, kræver det naturligvis også at den nye viden og de nye eventyr kan bruges i livet på hjemmefronten. Ønsker du at kommunikere ud til din fremtidige arbejdsgiver, at højskoleopholdet har styrket dine kompetencer, så kræves det at være i stand til at formidle, hvad lige præcis dette højskole ophold har gjort, for at du differentierer dig fra de andre ansøgere i en ansøgningsproces. Mestrer du dette, så er højskoleopholdet guld værd på din ansøgning.

Højskole i udlandet er både for unge og ældre

Et højskoleophold kan let lyde som et eventyr for unge mennesker, hvor fredagsbaren og byturene er i centrum. Dog skal disse oplevelser ikke forveksles med en tur til de festende hoteller i Sunny Beach. Et højskoleophold er læring på mange forskellige fronter. Ligeledes findes der mange spændende eventyr på diverse højskoler ude i verden, for folk i alle aldre. Ofte bliver rejserne arrangeret i aldersopdelte grupper, så rejsen vil foregå sammen med alderssvarende mennesker.

Børnefamilierne er med tiden begyndt at komme med på højskoleopholdene. Der findes højskoler, som er designet til familier, hvor sammenhold, aktiviteter og natur vil være er i højsædet. Familier, der har været på disse højskoler, kan ofte nikke genkendende til, hvordan familien bliver styrket efter sådan et ophold.

Senest ændret Tirsdag, 26 september 2017 10:25

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.