Margie Orford: Fars pige

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Fars pige: En sydafrikanske krimi. Fars pige: En sydafrikanske krimi. Foto: Lindhardt og Ringhof.

KRIMI: I Cape Town venter en 6-årig pige på, at hendes mor skal hente hende. Men så dukker en bil ganske ubemærket op, og så er hun væk.

Ingen ved, hvor den forsvundne pige kan være, men hendes far kommissær Riedwaan Faizal er under mistanke. Han er chef for politiets bandeenhed i den sydafrikanske by Cape Town.

fars-pige-bogDesperat efter at komme i gang med eftersøgningen er han imidlertid uden magt, da han er under skarp mistanke for at være kidnapperen.

Faizal bliver suspenderet, og han kan kun se magtesløst til, da eftersøgningen indstilles. Han beder derfor den undersøgende journalist Clare Hart om hjælp. Journalisten har tidligere lavet en brutal tv-dokumentar om Cape Towns forsvundne piger.

Clare er ganske klar over, at det bliver en farlig og måske ulovlig eftersøgning, men hun går med, da hun ved, at for hvert sekund mindskes chancerne for barnet.
Den sydafrikanske krimi udkommer den 15. januar 2015 på Lindhardt og Ringhof.

Margie Orford

Den prisvindende journalist, filminstruktør, fotograf og forfatter Margie Orford blev født i London men voksede op i Namibia. Her var hun studenteraktivist under undtagelsestilstanden i Sydafrika i 1985, blev arresteret og skrev sine sidste eksamensopgaver fra fængslet.

I dag er hun er præsident for Sydafrikansk PEN og bor i Cape Town. Se mere på www.margieorford.com.

Senest ændret Mandag, 22 december 2014 06:31

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.