Legend rammer Danmark i morgen

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Legen er på bestsellerlisterne i USA og vil sikkert også komme det i Danmark. Legen er på bestsellerlisterne i USA og vil sikkert også komme det i Danmark. Foto: Lindhardt og Ringhof.

UNGDOMSSERIE: Siden 2011 har den amerikanske forfatterinde Marie Lus romantiske ungdoms-trilogi, Legend, ligget på mange teenageværelser i USA.

Her indtog den meget hurtigt bestsellerlisterne, og nu kommer serien så til Danmark. Helt præcist udkommer første bind i dansk oversættelse den 29. januar 2015 - altså i morgen - på forlaget Lindhardt og Ringhof. De to næste bind i serien udkommer også i år.

Republikken Amerika

Trilogien handler om June, der er en af Republikken Amerikas unge stjernesoldater med en stor og strålende militærkarriere foran sig.

En af de mest eftersøgte sabotører i Republikken er Day, der er opvokset i slummen.

legendDe to skæbner ligger langt fra hinanden i enhver henseende, og hvis det ikke havde været fordi, at Day bliver mistænkt for mordet på Junes bror, havde de aldrig mødtes.

June sætter alt ind på at finde Day, og ingen metoder er for beskidte. Republikkens politik er da også, at alle kneb gælder, når kriminelle oprørere skal findes.

Hen ad vejen opdager de to modpoler dog, at der er mere end mordet på Junes bror, der binder dem sammen. Men den viden er dødsensfarlig og hemmelig - Republikken vil gøre alt for at holde sandheden skjult.

"LEGEND giver HUNGER GAMES-fans noget de har lyst til at læse." VOYA, stjerneanmeldelse

"Fortsættelse, nu!", Entertainment Weekly

Senest ændret Onsdag, 28 januar 2015 07:29

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.