Når kærligheden er ulykkelig

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
"At redde fisk" handler om den ulykkelige kærlighed, og hvad den kan føre til. "At redde fisk" handler om den ulykkelige kærlighed, og hvad den kan føre til. Foto: Forlaget Turbine.

ROMAN: Romanen "At redde fisk" handler om det, mange af os kender alt for godt; ulykkelig kærlighed og selvbedrag.

Som modsvar mod at den unge Monique Champagne er blevet forladt af sin kæreste, opgiver hun helt sin forfatterkarriere og indleder et rasende korstog mod overfiskningen af verdenshavene.

Hun skriver en følelsesladet artikel om emnet, og den vækker opsigt. Herefter bliver Monique inviteret til at holde et oplæg blandt verdens tunge videnskabsmænd.

Glemte kærlighedssorger

Den ædle kamp for at redde fiskene fra menneskets rovdrift lader hende glemme sine kærlighedssorger midlertidigt.

at-redde-fiskHun er fuldstændigt opslugt og lader sig rive emotionelt med. Spørgsmålet er, hvor længe hun kan gemme sig bag tun og torsk? For langsomt men sikkert kommer virkeligheden tilbage - hvem bør egentlig reddes?

I denne meget originale bog lader forfatterinden Annelies Verbeke virkelighedens realisme blande sig med absurditeten, så en helt ny virkelighed opstår. "At redde fisk" er fuld af underspillet humor, og på den mest underfundige måde formår Annelies af fremtrylle en fortælling om en kvindes følelsesmæssige forfald og selvbedrag.

Bogen er udkommet hos forlaget Turbine.

Senest ændret Torsdag, 29 januar 2015 06:57

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.