Flyrejse med e-cigaret – hvad skal jeg være opmærksom på?

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

E-cigaretter har været på markedet i mange år. Derfor er det også noget, de fleste kender til. Det var før i tiden et problem at rejse med fly, hvis du skulle have en e-cigaret, da ikke alle vidste hvad, det var og der var ikke nogle klare regler på dette punkt. I dag er sagen dog en anden og du kan roligt tage den med dig.

Det er dog ikke noget, der ændrer på, at der fortsat er en række punkter, du skal være opmærksom på, hvis du har i sinde at tage en e-cigaret med på din rejse. Ofte er det dog noget, der kan klares på et par minutter, mens du alligevel er i gang med at pakke din e-cigaret ned i dit rejseetui (som du bør have).

Du bør afmontere batteriet fra clearomizeren

Ét af de aspekter, du bør sørge for at have styr på er, at du skal afmontere dit batteri fra clearomizeren, når du pakker den ned i kufferten. Hvis du har planer om, at den skal med i håndbagagen, så er det en god idé, at du alligevel får gjort dette, inden du stiger på flyet, hvis du har planer om at bruge den i lufthavnen.

Bør jeg medbringe egen e-væske?

I og med, at det ikke just er alle stedet, der er lige nemt at købe e-væske, så er det en rigtig god idé, at du sørger for at medbringe dit eget. Når du gør dette, så skal du huske på, at det skal holdes under grænsen for væske, der lyder på 150 ml. Har du flasker, der er større end dette, må du købe nogle mindre til rejsen.

Kan jeg dumpe på min e-cigaret i lufthavnen?

Det er ikke noget, der kan gives et entydigt svar på. Der er nemlig forskel på de enkelte lufthavne og deres syn på e-cigaretter. Det er dog tilladt at bruge de markerede rygeområder og rygebåse, som du kan finde i de fleste lufthavne. Det er dog særdeles sjældent, at du kan få lov til blot at dampe frit i lufthavnen.

Overvej at køb en mindre e-cigaret til rejsen

Det er ikke altid nemt at have én af de større e-cigaret med - særligt ikke hvis, du også har planer om at medbringe en masse tilbehør og udstyr. Derfor kan det være en god idé, at du vægler at købe en mindre e-cigaret, du kan bruge til dine rejser. Hvis du overvejer dette, så se udvalget her, der har noget for en

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.