Livet som distræt: 5 apps som gør hverdagen lettere

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Disse apps kan hjælpe dig med at huske dine to-does. Disse apps kan hjælpe dig med at huske dine to-does.

Livet som distræt eller ligefrem glemsom kan være hårdt, da ting har en tendens til at blive glemt i en travl hverdag. Med disse 5 apps bliver det dog lettere at huske alle sine to-dos.

Hvad var det nu, jeg skulle gøre i morgen? Hvornår var det lige sidst, jeg gjorde det? Har jeg mon glemt noget? I en verden, hvor der konstant sker noget omkring os, er det ikke et under, at nogle ting har en tendens til at ryge ned mellem gulvbrædderne. Og så er der os, som er bedre end de fleste til at glemme vores to-do’s end andre. Vi på Fritidsmagasinet kender alt for godt til, at man glemmer noget, og vi har derfor udarbejdet en lille liste over de apps, som har hjulpet os med at huske ting og sager i hverdagen. Måske det også kunne hjælpe dig.

Hold liv i alle dine planter med HappyPlants

Det er populært som aldrig før at have planter indenfor. Det er desværre ikke altid lige let at holde dem i live. Hvis du, ligesom os, glemmer at give dine grønne roommates vand, vil du elske denne app. Den har i hvert fald reddet mange planteliv i vores hjem. HappyPlants er en vand-reminder app, som husker dig på at vande alle dine planter gennem en form for spillignende notifikationssystem. Man kan selv sætte notifikationsintervallet for hver enkelt plante, så man sørger for, at den får den helt rigtige mængde vand. Samtidig skal man tage et billede hver gang, som bruges til et slide-show, som viser din plantes udvikling.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Lykke-Per er en kær ulykkesfugl

Find din bil let og hurtigt med Find min bil

Har du nogensinde prøvet at vade rundt, fordi du ikke kan huske, hvor du har parkeret din bil. Det har vi, og denne app hjalp med at få sat en stopper for de unødige gemmelege. Find min bil er en app, som hjælper dig med at holde styr på, hvor du har parkeret din karét, så du hurtigt kan komme videre i stedet for at vade rundt. Man lokaliserer sin bil hurtigt, og så er det samtidig muligt at dele lokationen med venner og familie i tilfælde af, at du også skal have dem med. Samtidig hjælper appen dig med at finde den hurtigste rute tilbage til bilen og holder styr på, hvor lang tid det tager at komme tilbage til bilen. Man behøver derfor ikke at tænke så meget – appen gør alt arbejdet for dig.

Hjælp til husgerningerne med Homeroutines

Hvornår var det lige, du sidste gjorde køleskabet rent, og hvornår er det igen tid til at vaske gulvet? Kan du ikke huske det? Så er denne app noget for dig. Med appen Homeroutines kan man nemlig sikre, at ingen rengøringsopgaver bliver glemt. Du opretter lister over opgaver, der skal udføres omkring samme tid eller på samme dag. Selvom det virker lidt åndsvagt at få reminders om, hvornår man skal gøre noget rent igen, er det en super måde at sikre, at ens omgivelser ikke kun ser rene ud, men rent faktisk er det.

Husk p-pillen og tjek, om du er beskyttet med Practio

Når man bruger p-piller eller minipiller, ved man, hvor vigtigt det er at følge rutinen. Desværre er den lille pille en, man kan glemme at tage. Jo oftere man afviger fra det faste tidspunkt, desto mindre er man beskyttet. Og skulle man så glemme sin pille en dag, er det jo også vigtigt at vide, hvor længe man i princippet ikke er beskyttet. Der er meget at holde styr på, men dette kan appen Practio hjælpe med. Med Practios app kan man nemlig få pille-notifikationer, så man husker sin pille. Samtidig bliver det lettere at planlægge sin menstruation og se, om man er beskyttet mod graviditet.

Husk alt det vigtige med Remember the Milk

Med Remember the Milk kan du sørge for, at vigtige ting aldrig bliver glemt igen. Appen giver dig nemlig et kort overblik over din uge eller dag og husker dig på, hvis du har en opgave, aftale eller andet, som du ikke ønsker at glemme. Du kan dermed lade appen huske for dig og få alle dine gøremål ud af hovedet. Samtidig har appen den smarte feature, at du kan dele opgaver med andre, så det bliver gjort hurtigere. Så kan du ikke nå at købe mælken til i morgen, så kan du ”sende” opgaven videre til din bedre halvdel, så børnene stadig har mælk til morgenmaden dagen efter.

 

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.