God mad

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Bøger og hjemmesider om god mad er noget, vi kan lide. Bøger og hjemmesider om god mad er noget, vi kan lide. Foto: Karolines Køkken.

DET KA' VI LI': Vi er vilde med mad, og aldrig har vi læst så mange kogebøger og madmagasiner som nu.

karoModsat hvad man skulle tro, så er det ikke bøffer, spelt og ramsløg, vi holder mest af. En dansk klassiker anno 2014 er mere noget i retning af fars, kartofler og paprika. Det viser en helt ny undersøgelse fra Karolines Køkken, der har to millioner besøg om måneden.

- Karolines Køkken har næsten 4.500 opskrifter liggende, og vi kan se en klar tendens til, at det er de samme råvarer og ingredienser, folk går efter. De fleste af os sætter stor pris på, at vores hverdagsretter passer til hele familien. Samtidig er det vigtigt, at retterne virker i dagligdagen, siger Tove Færch, der er leder af Karolines Køkken.

De fem største hits er gode klassikere som kold kartoffelsalat, broccolisalat, svensk pølseret, lasagne og kold kartoffelsalat.

- Mange af os kan godt lide, at opskrifterne er velafprøvede, og at vi kan lave dem i søvne. Men samtidig arbejder vi selvfølgelig løbende på at udvikle nye og inspirerende smagsoplevelser, der måske bliver fremtidens måltidsklassiker, siger Tove Færch.

Top 10 hos Karolines Køkken seneste tre år:

1. Kold kartoffelsalat
2. Boller i karry
3. Broccolisalat
4. Svensk pølseret
5. Lasagne
6. Waldorfsalat
7. Tunmousse
8. Flødekartofler
9. Risengrød
10. Spaghetti a'la Carbonara

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.