Lækkert garn til dine projekter

Udgivet i Boligindretning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Er du også blevet bidt af at strikke og hækle? Det har altid været en populær ting, men de senere år er det vundet endnu mere frem, og alle generationer strikker og hækler nu. Det kan være, du lige har taget det op, eller måske du har strikket i mange år? Uanset hvad er det skønt at have garn i god kvalitet, du kan bruge til dine projekter.

Det er vigtigt, at garnet er godt og blødt. Hvis du gerne vil strikke varmt, er det måske uldgarn, du skal have fat i. Du kan for eksempel se på dette Peer Gynt-garn, som forhåbentlig lever op til de forventninger, du har. Det kan være svært at vurdere, hvilken type af garn, man skal investere i, hvis man er ny ud i at strikke. Heldigvis står der forslag på langt de fleste strikkeopskrifter, og ellers kan du altid få kyndig vejledning i strikkebutikker.

Alverdens farver og former

Der findes så meget forskelligt garn, at det kan være helt svært at overskue. Måske du har fået en favorit allerede, som du ellers holder fast i. Peer Gynt er en mulighed, men der findes mange andre, der ligeledes kan anvendes til alverdens forskellige projekter. Noget andet er farven. Hvad mon du skal strikke? Bluser, tørklæder og strømper er nogle af de klassiske muligheder, og her er farveudvalget næsten uendeligt.

Du kan jo overveje, om du planlægger at købe til dig selv, eller om det er en anden, der skal have din næste, strikkede kreation. Det kan være sjovt at udfordre sig selv lidt på farverne. Mange har for vane altid at vælge det samme igen og igen – og typisk også ganske neutrale farver. Hvorfor ikke prøve at strikke i en klar, rød farve eller lege med gul og grønt, der skiller sig lidt ud fra resten af garderoben? Der er alverdens muligheder for det.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.