Få nemt styr på børnenes garderobe med en Namly rabatkode

Udgivet i Boligindretning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Der er ingen hemmelighed, at børn let får deres ting væk. Uanset om det er tøj, legetøj eller madkassen, hænder det fra til anden, at dit barn kommer tomhændet hjem. Som forælder kan det være ret ærgerligt, da det ofte betyder, at du bliver nødt til at købe nyt. Men sådan behøves det heldigvis ikke at være.

Med en Namly rabatkode kan du nemt og billigt få navnelappe til dit barns garderobe, drikkedunk, madkasse og meget mere. Læs med videre og bliv klogere på de mange fordele ved de billige navneskilte fra Namly.

Selvhæftende navnelapper

Den helt store fordel ved navnelapperne fra Namly er, at de er selvhæftende. Det betyder med andre ord, at du hverken skal stryge eller sy navnelapperne på. I stedet placerer du dem blot på tøjet, drikkedunken eller madkassen. De er nemlig selvhæftende – og skal nok blive siddende.

Det gør det både nemt og hurtigt for dig at sætte navnelapperne på. Ligesom det også gør dem anvendelige til alt fra tekstiler til plastik – og alt derimellem.

Design dine helt egne navnelapper

På navnelapperne skal dit barns navn og eventuelt dit telefonnummer naturligvis fremgå. På den måde kan alle se, at genstanden med navnelap tilhører dit barn. Men derudover behøves en navnelap bestemt ikke være kedelig.

Du har nemlig mulighed for at designe dine helt egne navnelappe med søde motiver og sjove farver. Med et Namly tilbud har du mulighed for at skabe netop de navnelapper, der vil gå rent ind hos dit barn. Med en Namly rabatkode har du også mulighed for at gøre det til en ganske overkommelig pris.

Anvend navnelapperne til en bred vifte af produkter

Med en Namly rabatkode kan du billigt og nemt få navnelapper. Navnelapperne kan du anvende til at markere dine børns genstande, så de er nemmere at finde, hvis de bliver væk. Blandt andet kan du anvende Namly rabatkoden til at få navnelapper til:

  • Tøj
  • Overtøj
  • Undertøj
  • Hue
  • Handsker
  • Drikkedunk
  • Madkasse

Samt meget mere. Namly rabatkoden giver dig nemlig mulighed for at skabe navnelapper med selvhæftende bagside. Netop derfor er navnelapperne anvendelige til en lang række produkter – i modsætning til traditionelle navnelapper, der ofte skulle syes eller stryges på.

Få en rabatkode til Namly hos Rabatkongen.dk

Er du glad for et godt tilbud? I så fald bør du helt klart benytte dig af en rabatkode til Namly. Hos Rabatkongen kan du lige nu få 10% rabat på hele webshoppen hos Namly. På selve webshoppen har Namly lige nu også et 3 for 2 tilbud, som du også kan benytte din Namly rabatkode til.

Det vil med andre ord sige, at du kan bestille 3 sæt navnelapper til blot 2 sæt navnelappers pris. Du kan også vælge at kombinere tilbuddet med Namlys store udvalg af flotte wallstickers.

Ofte tilbyder Namly gratis fragt på din ordre gennem webshoppen. Det er også en oplagt mulighed for et godt tilbud. Med gratis fragt fra Namly kan du nemlig holde den samlede pris i bund.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.