Lækre tights til løbeturen

Udgivet i Boligindretning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Trænger du efterhånden til nyt tøj at løbe i? Nu hvor sommermånederne har gjort sit indtog, har du måske skiftet dine lange tights ud med shorts. Hvis du løber i løse shorts uden indershorts, har du formentlig stødt på den udfordring, der er ved at lårene rammer mod hinanden og giver mærker, der svier. Det kan du undgå, hvis du vælger et par tætsiddende shorts, der er lange nok til at dække de områder, du er udfordret på.

Fusion-tights kan måske give dig noget af det, du savner i det løbetøj, du har nu. Her er der tænkt på kvaliteten, så du ikke oplever irriterende mærker på dine ben, mens du løber. Samtidig er de produceret i et materiale, der kan transportere sveden væk, så det heller ikke generer dig. Hvis sveden ikke kan transporteres væk fra huden, er det med til at skabe friktion, som igen gør det ubehageligt at løbe.

Praktisk med lommer til telefon eller snacks

Du vil måske gerne kunne have en müslibar eller en telefon med på turen. Det er irriterende, hvis man er nødt til at have en ekstra, lille taske med, fordi man ikke har gode lommer – og løber du med en jakke, er der ikke noget, der er mere irriterende, end at den hopper op og ned, fordi lommerne er fyldte med ting, der er halvtunge.

Den oplevelse er du fri for, når det gælder lommer i tætsiddende tights. Her er der intet rum til, at det kan flytte på sig. Nogle tights har en lomme bagpå, mens de lidt længere typisk har en, der sidder på benet. Det gør, at det er let tilgængeligt, og du mærker ikke noget til, at det sidder der, så snart du er i gang med at løbe. Du kan se de mange forskellige tights fra Fusion på hjemmesiden og se, om der er noget for dig.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.