Læg en rejse under juletræet

Udgivet i Dit liv
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Kender du det med, at det er svært at skrive en ønskeseddel? At du faktisk har det, du skal bruge. Så nogenlunde i hvert fald. Og langt hellere vil have rejseoplevelser?

Icelandair, som flyver til Island fra Københavns Lufthavn, og videre til en lang række amerikanske destinationer, foreslår en rejse eller et rejsegavekort til jul til dem i familien eller vennekredsen, der elsker at rejse - eller til spirende eventyrere. I Danmark ligger gavekort højt på ønskesedlen hos både mænd og kvinder, skriver Icelandair i en pressemeddelelse.

De unikke minder kommer da også som oftest væltende, når man rejser: Storslåede udsigter og autentiske oplevelser, nye, fremmede kulturer og møder med anderledes mennesker fra et andet land. Med et rejsegavekort under juletræet kan et stort rejseeventyr måske muliggøres.

Icelandair opmuntrer rejsende til at give minder i julegave, der varer hele livet. Det kan være Island kombineret med en af de 22 nordamerikanske destinationer, som selskabet råder over, eller måske bare Island for sig selv.

LÆS OGSÅ OM MANDESAGER: https://men24.dk

 

Udvidelsen af flyselskabets netværk i 2018 supplerede porteføljen med en række nye flyruter på begge sider af Atlanterhavet, herunder San Francisco, Dallas-Fort Worth, Dublin, Baltimore og Cleveland. Det giver de rejsende flere muligheder end nogensinde før. Passagerer kan bruge deres gavekort på rejser til Island, selskabets online pakkerejser eller transatlantiske flyvninger, som alle tillader en mellemlanding på Island uden yderligere tillæg i flybilletprisen - en god mulighed for at sætte kryds ved to destinationer på én tur.

Gavekortet kan erhverves til hvilken som helst værdi og er gyldigt i op til fem år fra købsdatoen. Et gavekort kan bruges ved flere lejligheder, hvilket betyder, at hvis man ikke bruger det hele på én gang, kan man bruge det på den følgende tur med Icelandair.

Se mere: https://www.icelandair.com/da-dk/afgange/gavekort/

Senest ændret Fredag, 14 december 2018 11:53

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.