Tre ting I kan lave når vejret ikke er med jer på ferien

Udgivet i Dit liv
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

"Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning" – citat: alle forældre.

Du har med garanti hørt ovenstående adskillige gange i løbet af dit liv. I særdeleshed som barn får man blæst ørene fulde – hop i en regnjakke og et par gummistøvler, så er vejret ikke et problem.

Sandheden er dog, at det er væsentligt sjovere at befinde sig udendørs når vejret, som minimum er nogenlunde. Det er dog langt fra alle dage du kan forvente fuld valuta for pengene på solkontoen med høje temperaturer som resultat heraf. Særligt herhjemme i Danmark, bliver der årligt brug for den helt rette påklædning for at klare det ofte regnvåde vejr.

Også i udlandet kan du være uheldig ,at den uge i sydens sol som du har booket, ender med at blive 7 dage med overskyet og køligt vejr – man ved aldrig!
Til de dage hvor I hverken får brug for solcremen eller picnickurven, kan det være rart med noget fedt at foretage sig indendørs. I det følgende får du 3 bud på ting I kan foretage jer, når I søger ly fra uvejret indendørs.

1. Hyg jer med et brætspil

Det er blevet mere og mere populært at vælge den analoge og old school form for spil til underholdning indendørs. Der er i den grad blevet pustet liv i gløderne på fortidslevnet brætspil, som godt nok er i hård konkurrence med digitale alternativer som Fortnite, Minecraft osv., men som alligevel i højere og højere grad finder vej til de danske hjem, hvor de igen er en del af hyggen og underholdningen med familie, venner eller partner.
Hvis vejret udenfor ruden ligner noget fra "The Day After Tomorrow", så bliv inde og hyg jer med et godt brætspil. Udvalget er stort, og der er med garanti et som vil falde i jeres smag.

2. Romantisk hygge indendørs

Er I et par, så benyt det dårlige vejr som undskyldning for at tilbringe en romantisk dag sammen derhjemme. Sluk mobilerne, lås døren og brug dagen i sengen sammen. Bestil noget take away og koncentrer jer om hinanden i stedet for madlavningen.
Efter et solidt måltid mad, er I klar til "desserten", som passende kan være lagengymnastik med alt, hvad det indebærer. Måske I kan benytte lejligheden til at prøve noget nyt, såsom sexlegetøj. Overrask din partner med en dildo og få en romantisk dag derhjemme, I sent vil glemme.

3. Få en kulturel oplevelse

Mange forbinder godt nok ferien med hygge udendørs, men sådan behøver det ikke nødvendigvis være. Selvom I befinder jer i en badeby på Mallorca, kan der sagtens være masser af kulturelle oplevelser i vente for jer. Tag på museum, spis på fin restaurant, besøg en vingård eller tag i indendørs badeland.

Dårligt vejr behøver bestemt ikke betyde, at I skal sidde inde og glo ind i væggen, eller forsøge at finde noget I gider se i mængden af tyske tv-kanaler i fjernsynet på hotelværelset.

Det gælder i øvrigt også selvom ferien afholdes indenfor de danske grænser. Selv de mindste - og på papiret "kedeligste" - danske byer har noget at byde på. Udfordringen er bare at finde ud af, hvad der er at opleve. Til det formål har du heldigvis internettet som din guide.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.