Føl dig rig på SU

Udgivet i Familieliv
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Det er rart at have styr på pengene. Det er rart at have styr på pengene.

PENGE: Overblik over privatøkonomien hjælper studerende til at prioritere sine penge. Det kan betyde mindre gæld og mindre studielån. Smart online-tjeneste giver dig overblikket.

Havregryn eller sushi. Mange studerende oplever, at det kan være svært at få pengene til at række. Men sådan behøver det ikke at være. Online-tjenesten Spiir.dk serverer økonomisk overblik på et sølvfad og gør pengesager til din livret.

Mindre studiegæld
Ved hjælp af budget og grafisk oversigt på siden www.spiir.dk kan man nemt og hurtigt det fornødne overblik. Så man ved, hvad man bruger på tøj, øl og dagligvarer hver måned.

Det er helt gratis at bruge Spiir.dk, hvor målet er at hjælpe så mange danskere som muligt. På en visuel måde gør siden det nemt for dig at gennemskue dit forbrug.

Det handler ikke om at du lever sparsomt, men om at du gør dig klart, hvad der betyder mest i dit liv. Spiir giver dig overblikket, så du kan beslutte, hvordan du vil bruge dine penge. Så slipper du også for at skulle sluge nogle kameler senere hen.

Et økonomisk overblik garanterer dig ikke mod overtræk, men det hjælper til at tage stilling.

Senest ændret Tirsdag, 27 juni 2017 12:03

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.