Har du en god opsparing, men ved du ikke, hvad du skal stille op?

Udgivet i Økonomi
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Flere og flere danskere har meget store opsparinger, hvilket kan være et udfald af finanskrisen, da vi danskere er bange for, at det kan komme til at ske igen. Derfor sparer vi rigtig meget sammen, men vi glemmer at tage nogle chancer og investere pengene – i stedet for at lade dem stå i banken, hvor vi i hvert fald ikke tjener noget på dem. Vi vil komme med lidt idéer til, hvordan du bedst bærer dig ad til at få mest ud af dine penge. 

Tag en chance 

Det er en rigtig god idé at tage en chance i ny og næ, selvom det er svært, når det handler om vores opsparing. Hvis du ikke er meget for at investere, kan du altid vælge nogle sikre investeringer som for eksempel en bolig. En bolig er en sikker og langsigtet investering, som du kan sælge, når markedet går godt – og hvis den er vedligeholdt, kan du tjene mange penge på den. 

Du behøver selvfølgelig ikke satse hele opsparingen, hvis du synes, at det er for risikabelt. Du kan vælge at købe nogle aktier for nogle af dine penge på opsparingen, så du stadig har en opsparing til at stå i banken og en opsparing i nogle aktier, hvor du kan tjene på dem og få en endnu større opsparing. Du kan læse mere om aktiemarkedet på www.invested.dk

Kryptovalutaen er i høj kurs 

Hvis du gerne vil ud og investere dine penge i noget lidt mere vildt (og forholdsvis nyt), så kan kryptovalutaen eventuelt være noget for dig. Kryptovalutaen er en digitalvaluta, som ikke er ejet af nogen banker eller lignende. Bitcoin er en af de mest kendte former for kryptovaluta. 

Det er blevet meget populært at købe kryptovaluta som investering, men du kan også bruge dem på forskellige netsider, hvis du vil det. Du kan læse meget mere om investeringsmulighederne i kryptovaluta her: www.daytrader.dk.

Obligationer til den mere usikre

Hvis du ikke er vild med at skulle investere dine penge med det in mente, at du kan miste lidt penge også, så kan obligationer være en god mulighed. Obligationer kan godt sammenlignes lidt med aktier, men afkastet på aktier er højere, end du vil opnå med obligationer. Til gengæld er udsvinget mere stabilt, hvorfor du ikke vil miste alle dine penge fra den ene dag til den anden. 

Obligationer er derfor mere stabile, hvilket kan være med til at give dig mere ro i maven og mere sikkerhed. Det er altid en god idé at læse om forskellige investeringsmuligheder, inden du springer ud i den første og den bedste.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.