Danskerne invaderer Iceland Airwaves

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Iceland Airwaves musikprogram for dets 20-års jubilæum er endelig på plads – og det byder på en masse danske musikere - Scarlet Pleasure, AV AV AV, Total Hip Replacement, Zaar og Off Bloom.

For Iceland Airwaves, den islandske festival sponsoreret af Icelandair, skal dets 20-års jubilæum fejres med stil, hvilket kommer til udtryk i dets 2018 musik line-up. Udover at have inviteret flere danske navne til at fejre de to årtier på bagen, har den islandske festival også valgt at inkludere den islandske supergruppe Team Dreams (Sin Fang, Sóley & Örvar Smárason), de forhenværende punkere Fufanu, enmandsdynamoen Cola Boyy (US), den elektroniske duo The Rhythm Method (UK) og mange flere.

Festivalen finder sted den 7.-10. november 2018 i Reykjavík og vil byde på 240 koncerter med kunstnere fra 25 lande, hvilket gør den 20. udgave til den største nogensinde.

KØB 4-DAGES BILLET HER
KØB REJSEPAKKE MED ICELANDAIR HER (RESTERENDE)

Udover at inkludere anerkendte bands, som eksempelvis Team Dreams, har Airwaves også oprustet med nogle friske perler, herunder det højtfeterede en-mands groove show, Cola Boyy (US), og den britiske elektroniske duo, The Rhythm Method, i forbindelse med den særlige festaften, hvor Moshi Moshi Records fejrer 20-års fødselsdag.

Samtidig har Airwaves valgt at genskabe det første festivals line-up med reformationen af bandsne Toy Machine, Dead Sea Apple og Carpet, som alle kommer til at spille i denne særlige 2018-udgave. Den legendariske lokale Dr. Spock vil også deltage sammen med de føromtalte og meget populære Fufanu, de radio-aktuelle opkomlinge ClubDub og den nye hiphop-stjerne, Herra Hnetusmjör.

 

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.