Hold årets julefrokost hos City Bowling

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Et populært sted at holde julefrokost i Odense er i City Bowlings lokaler. For City Bowling samler nemlig det bedste af verdener: Du får både lækker mad serveret i restauranten, men bowlingcentret byder også på rig mulighed for at muntre sig med sjove aktiviteter som bowling og klassiske arkademaskiner.

Og efter man har fornøjet sig med den gode mad og en lille smule bowling, så har man den fordel, at City Bowling allerede ligger midt i centrum. Der er derfor ikke langt at gå, hvis man vil fortsætte festen i Odenses natteliv.

Spis de klassiske juleretter i julebuffeten

Hos City Bowling er du garanteret god mad, hver gang du besøger bowlingcentret. City Bowling har nemlig deres helt egen køkkenchef, som altid sørger for, at du får serveret perfekt tilberedt mad af friske råvarer. I juleperioden er julebuffet en stor favorit blandt gæster, og det er også helt forståeligt med alle de lækkerier, som menuen byder på.

Når du vælger julebuffeten til dit selskab, vil du blive serveret alt, som man kan forvente af et traditionelt julebord. Buffeten starter med serveringen af kolde og lune retter, heriblandt kryddersild med løg og kapers og lune fiskefileter med citron og remoulade.

Efter I har nydt de kolde og lune retter, kommer de varme retter på bordet. De varme retter består blandt andet af genkendelige klassikere som ribbensteg med sprød svær og rødkål, andebryst med svesker og æbler og rosastegt okse striploin med skysovs.

Der vil naturligvis også blive serveret lækkert tilbehør for eksempel flødekartofler, rugbrød, flutes og diverse salater og saucer. Og så er der heller intet julebord uden den traditionelle ris a la mande, som selvfølgelig serveres med kirsebærsauce.

Udvid festen med en sjov omgang bowling

Har man lyst til at peppe festen op med lidt bowling, er der også rig mulighed for dette. I weekenden bliver der altid afholdt Party Bowling om aftenen, og i julesæsonen er der mange julefrokostgæster, som vælger at deltage i herlighederne.

Party Bowling er bowling, som foregår i dæmpet lys og på neonoplyste baner. Under Party Bowling er der ekstra gode tilbud på alkohol, så hvis ikke man allerede har fået gang i festen, så har man rig mulighed for det nu.

Det er også muligt at vinde gratis shots til selskabets – her skal man bare holde øje med, om det er en rød kegle, der står forrest på banen. Er der en rød kegle, og laver du en strike, så er shots til din bane på husets regning. Så bliver det ikke nemmere at holde gang i festen.

Fest videre inde i Odense 

City Bowling ligger centralt i Odense og kun få minutters gang fra den nærmeste bar. Har I derfor endnu ikke lyst til at sige farvel og tak for i aften, når City Bowling lukker og slukker kl. 01:00, så kan I bare fortsætte festen inde i Odense by. I behøver ikke engang bestille taxi, for man sagtens gå ind til byen, også selv om man allerede har festet godt og grundigt.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.