Vær med til at fejre og fjante med Le Mans

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

24-timers Le Mans er verdens mest berømte motorløb. Det er også rejsemål for tusindvis af danske motorsportsfans. Og så sent som i fjor scorede den danske Porsche fabrikskører, Michael Christensen, sejren i det klassiske langdistanceløb i klassen for de højpotente GT-racerbiler, mens Toyota vandt løbet totalt.

Racerløbet, danskerne, stemningen og den enestående fest er trækplastrene, men der er langt til Le Mans. Derfor afholder CEC Event i år en kæmpemæssig Le Mans fest i hjertet af København: "Le Mans Event 2019", nærmere bestemt på Docken i Nordhavn, på kanten af Øresund og med byens bedste udsigt.

Fest, underholdning og Le Mans på storskærme

Hele 24-timers løbet dækkes LIVE af Eurosport og kan følges på storskærme i samtlige 24 timer, der er foodtrucks, musik, underholdning, et cool bar-område, lounge stemning, fede biler, sand mellem tæerne, swimmingpool og man kan campere lige op til festområdet – præcis som i Le Mans.

Og så er man også på stedet, hvor Danmarks bedste e-sport teams kæmper i deres 24-timers løb om flotte præmier, under kyndig ledelse af 2017 DTC-mesteren Lasse Sørensen, hvis bror, Marco Sørensen, i øvrigt deltager i 24-timers Le Mans for Aston Martin.

Sådan får du billet

Le Mans Event 2019 foregår i og omkring de store festbygninger ved udsejlingen fra Svanemøllebugten, skråt overfor Tuborg Havn.

"Vi håber naturligvis på solskin, men finder vejrguderne på noget andet, klarer vi den også – ligesom man gør i Le Mans," siger Tino Thorsøe fra CEC Event, der står bag Le Mans Event 2019 i København. CEC Event er bl.a. også kendt for gennem en årrække at have arrangeret Dansk Motorsport Award, der de sidste to år også har fundet sted på Docken i Nordhavn.

Læs også: Puff den magiske drage

24-timer Le Mans finder sted med start lørdag d. 15. juni kl. 15:00 og mål 24 timer senere. Le Mans festen i København begynder lørdag kl. 13:00 og varer til efter løbet er slut.

Der kan købes billetter i døren til kr. 250,-

Senest ændret Mandag, 28 oktober 2019 20:25

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.