Spil på Basim

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Basim har gode odds. Basim har gode odds. Foto: Danske Spil.

GODE ODDS: Armenien er favorit, men vores egen Basim har også gode chancer for at vinde Eurovision Song Contest 2014.

Snart dyster hele 37 europæiske lande i de gamle B&W haller i København, og det sætter Oddset på overarbejde. Danske Spil er klar med en række spil i den forbindelse.

- Det er en kæmpestor begivenhed, vi har fået til Danmark, og vi har derfor også skruet ekstra op for spilmulighederne. Der vil løbende komme flere og flere spil til, siger Peter Emmike Rasmussen, oddsansvarlig hos Danske Spil.

Danskerne glæder sig til at Basim går på scenen med sang nummer 23, og han er en af favoritterne. Således står han til odds 8, hvilket kun overgåes af Armenien og Sverige.

- Basims sang skiller sig lidt ud i forhold til nogle af de andre favoritter. Mens der er knald på hans sang, er flere af storfavoritternes sange relativt stille ballader, det kan sagtens få afgørende betydning. Samtidig har han en hjemmebanefordel. Det giver også et par point, mener Peter Emmike Rasmussen.

Man kan også spille på, hvem af de skandinaviske lande, der opnår den bedste placering. Her kappes Danmark og Sverige - ja, næsten som sædvanlig.

- Selvom vi har Armenien som favorit til at vinde Eurovisionen, så tror jeg stadig, vi giver 12 point til vores svenske naboer til odds 1,28. Norge kunne også godt være et bud på 12 point så dem har vi til odds 6,00 på Vinderspillet "Danmark giver 12 point til?", siger Peter Emmike Rasmussen.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 15:03

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.