5 underholdende spil til vinterferien

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Hvad skal du lave i vinterferien? Hvis den står på hygge med familien, hvorfor så ikke finde et underholdende spil frem, som i kan hygge omkring? Her får du 5 gode bud på spil, i kan spille sammen i vinterferien.

Brætspil

Skal det være både traditionelt og hyggeligt, er brætspil et godt bud. Her findes der mange forskellige spil til alle aldre, og uanset om i ønsker at quizze, tegne, spille strategispil eller noget helt fjerde, er der masser af bud på gode spil. 

Kortspil

En anden mulighed er kortspil. Her kan i blandt andet spille traditionelle spil som enten 500, fisk eller hjerterfri, hvor i spiller mod hinanden. Ønsker i at spille sammen i stedet, kan i lægge en 7 kabale. Kabalen kan i sågar lægge online på Gratis 7 kabale, hvis i ikke lige har spillekort ved hånden. Og skal det være lidt mere avanceret, er der altid spil som whist, poker og andre kortspilsvarianter at vælge imellem.

Margretheskål

Vil du gerne sætte kreativiteten i højsædet, når i spiller? Så kan i tage et spil Margretheskål i stedet. Spillet starter med, at man skriver 30 forskellige personer og karakterer ned på 30 forskellige lapper papir. Herefter foldes lapperne sammen og smides i margretheskålen. Spillet går nu ud på, at man i hold skiftes til at trække en lap, hvor de resterende så skal gætte navnet på personen/karakteren på lappen. I første runde må man sige alt undtagen personen/karakterens navn, i anden runde må man kun sige ét ord (igen ikke navnet), og i tredje runde kun mime.

Konsol

Foretrækker i at slappe af med et spil på skærmen, kan konsolspil være løsningen. Her findes der både Xbox og Playstation, og begge konsoller giver mulighed for at vælge imellem en lang række forskellige spil. Derudover er der også konsollen Wii, hvor du med controllere i hånden får lov til at være aktiv foran skærmen, mens spil og virkelighed smelter sammen til ét. 

Gaming

Er konsollerne ikke nok, er en anden mulighed selvfølgelig hardcore gaming. Her er der masser af populære titler at vælge imellem, og i flæng kan nævnes Fortnite, World of Warcraft, CS, Dota og en lang række andre spil. Vælger i gaming i vinterferien, kan i godt regne med, at vinterferien kommer til at flyve afsted med masser af underholdende timer foran skærmen – god fornøjelse!

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.