Dit Slagelse - Handelscentrum for Vestkysten

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Slagelse Kommune har knapt 80.000 indbyggere fordelt over tre købstæder og mange landsbyer i smukke landskaber langs Sjællands Vestkyst. Slagelse har en stor koncentration af spændende virksomheder, foreninger og et rigt studie- og uddannelsesmiljø. Med kun en times transport til København og en halv time til Odense er Slagelse samtidig en god pendlerkommune. Der er plads til at slappe af og let adgang til natur, friluftsliv og masser af tilbud indenfor idræt og kultur. 

 

Dit Slagelse giver overblik

dit-slagelse.dk får du overblik over hvad der sker i din by. Her finder du begivenheder og oversigter over spisesteder, overnatningsmuligheder, butikker, andre firmaer og foreninger. Du kan finde teatre, biografer, museer og andre oplevelser og ønsker du selv at blive synlig på byportalen, er det let at blive partner. 

 

Kultur- og naturoplevelser

Slagelse Musikhus og Teater danner rammerne om koncerter og forestillinger af høj kvalitet hele året rundt. Slagelse Festuge er foreningernes fest i byen, hvor du kan opleve et hav af koncerter med kendte danske navne. Du kan også komme til flotte opsætninger på Krabasken, hvor du møder alt fra hårde dramaer til store musicals. 

På Slagelse Museum venter der spændende oplevelser for børn og voksne i form af tidsrejser tilbage til H. C. Andersens skoletid eller købmandsgården i 1940’ernes Slagelse. Vil du endnu længere tilbage i tiden, kan du besøge Sct. Mikkels Kirke, Slagelse Kloster, og udenfor Slagelse finder du Vikingeborgen Trelleborg. Her kan du se resterne af den store kongeborg, som blev bygget i Harald Blåtands regeringstid omkring 980. Landskabet i Tude Ådal, hvor ringborgen ligger, er smukt og varieret.  

 

Shopping og caféliv

VestsjællandsCenteret samler en lang række eftertragtede butikker under det samme tag. Her finder du elektronik, boligartikler, bøger, sportsudstyr, sko, tøj og helseprodukter for blot at nævne nogle af de mange specialbutikker. Efter ombygningen i 2015 har det nye center fået optimale rammer for unikke begivenheder, bl.a. via et stort multiområder. 

Torvet i centret er udvidet med 400 m2, og caféer, juice- og sandwichbarer er gode mødesteder med plads til en pause på indkøbsturen. Centret ligger i bymidten og det betyder let adgang til butikker, caféer og restauranter i de omkringliggende gader. 

 

Nattelivet i byen

Skal du ud og give den gas på dansegulvet eller mødes over en lækker cocktail, er Nattoget og Veto Club Discotek gode steder. Slagelse byder også på flere hyggelige barer og mødesteder, og der er noget for enhver smag, om du er til The Old Irish Pub eller Jakobsen Vine.

 

Sponsoreret indhold

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.