Derfor er en babynest uundværlig til den lille baby

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Annoncørbetalt indhold

Som kommende eller nybagte forældre er I blevet præsenteret for et hav af babyudstyr. Ofte køber man meget mere end man egentlig får brug for. Det kan derfor godt betale sig at stille spørgsmålstegn ved hvert enkelt køb.

En forholdsvis ny type babyudstyr er den såkaldte babynest. Dette er en genial opfindelse, der både kan gøre din hverdag som nybagt forældre nemmere samt øge sikkerheden for din lille baby. Læs med videre og bliv klogere på, hvorfor det er smart at investere i en babynest.

Hvor kan man bruge en babynest?

Du kan bruge nesten over alt. Den kan bruges som:

  • Soveplads
  • Puslepude
  • Træningsplads til nakketræning

Det lille barn har lagt inde i livmoderen i 9 måneder. Her har barnet været krøllet sammen og kunne mærke et let tryk omkring sig. Når barnet kommer ud i den store verden, føles små steder trygge. Ligger barnet i en almindelig tremmeseng, kan det føles utrygt for barnet, da det ikke kan mærke noget omkring sig. Barnet kan virke uroligt og i nogle tilfælde spjætte, som man gør, hvis man får overbalance. Placerer du derimod en babynest i tremmesengen, vil barnet kunne mærke den bløde kant hele vejen rundt, hvilket vil skabe tryghed og en bedre søvn.

Smart design

Kanten på babynesten gør den genial til at placere baby sikkert forskellige steder. Du kan eksempelvis roligt placere den på sofaen med baby i. Kanten på nesten sørger for, at barnet ikke triller ud over kanten. Skal du på toilettet, kan baby ligge blødt på gulvet i nesten. Den er også god at bruge, hvis barnet sover i samme seng som forældrene. Ved at barnet ligger i sin egen nest, kommer forældrene ikke til at rulle henover barnet i søvne.

Når baby skal begynde at træne nakkemuskler, kan du med fordel ligge nesten under baby. Det kan gøre det nemmere for barnet at komme op med hovedet i starten, når han eller hun har kanten på nesten at støtte sig op ad. Som en bonus kan de fleste neste skilles ad og smides i vaskemaskinen.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.