MMM: Med marcipan med smag er det blevet lettere at lave sin egen lækre konfekt. De nye smagsberigede marcipaner er perfekte til konfekt og desserter, uanset om favoritsmagen er lakrids, orange eller mint/chokolade.

GOD JUL: Til den gode jul hører også et glas akvavit til julebordet.

GLAS: Aero – et genialt glas fra italienske Luigi Bormioli

OPSKRIFT:  Selv om skolerne holder lukket, og ungerne har fri, kan de godt have sjov og glæde af at lære, hvordan smarte og lækre uglemuffins laves.

ØKOLOGI: Når man vælger økologisk oksekød, kan man være sikker på, at man får kød fra køer, der har været på græs.

Nye tal: En ny opgørelse fra NaturErhversstyrelsen viser, at 5.092 hektar landbrugsjord blev omlagt til økologisk drift i 2012.

SKALDYR: Efteråret er lige på trapperne, og på den svenske vestkyst betyder det startskuddet på en månedlang skaldyrsfest.

NAMNAM: I oktober kan alle med en indre madnørd deltage i en kokkeskole med Skagens professionelle kokke.

FRISK FISK: Københavnske familier spiser næsten dobbelt så ofte fisk som nordjyske familier, og jo ældre man bliver, jo oftere spiser man fisk.

DRIK: Hele 85 % af danskerne drikker ofte eller jævnligt te. Faktisk er antallet af te-drikkere højere end antallet, der drikker kaffe, viser ny undersøgelse fra Analyse Danmark.