Hold årets sommerferie i skønne Blåvand

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Selv om mange forbinder ferie med udenlands rejser, så bør man ikke snyde sig selv for en sommerferie i Danmark. Danmark er skøn om sommeren, og de vestjyske byer er især yndede destinationer for såvel danskere som udenlandske turister. Blåvand står især højt på listen, for byen er kendt for sin smukke natur og hyggelige by. Netop derfor tager mange i sommer i Blåvand, når det er højsommer.

Lej sommerhus i Blåvand nemt og hurtigt

I dag er det rigtig nemt at leje sommerhus Blåvand med minimalt besvær. Her kan man bruge en af de mange online portaler, som samler de forskellige ledige sommerhuse i området i og omkring Blåvand. Her får man en oversigt over, hvad det koster at leje sommerhuset, hvilke faciliteter huset har, om man må tage husdyr med, hvor langt der er til nærmeste strand og meget mere.

Et eksempel på en sådan portal er cofman.dk, som samler, fremviser og udlejer sommerhuse i hele landet. Når man går ind på sitet, kan man nemt og hurtigt vælge de områder, som man er interesseret i at leje sommerhus i, og så er det som en leg derfra.

Se den danske natur med egne øjne

En gåtur langs stranden i Blåvand ved solnedgang er en oplevelse, enhver bør unde sig selv i deres levetid. Ikke nok er den lange sandstrand ved Blåvand dejligt behagelig at vandre på med bare tæer, mens man mærker de lune bølger kilde fødderne. Men man får også en fantastisk udsigt over Vesterhavet, og man kommer til at se selveste solen gå ned blandt de blå bølger.

Nord for Blåvand ligger der også en lille zoo, hvor man kan opleve kænguruer og løver samt klappe geder og kalve. Fugleinteresserede har også ramt jackpot, for området omkring Blåvand er kendt for sin store bestanddel af fugle

Men Blåvand byder også på mere end en lækker strand. Der er mange attraktioner i nærområdet, og der er noget for alle aldre. Har man børn eller er man selv en barnlig sjæl, så ligger Legoland ikke langt fra Blåvand. 

Oplev hvad Danmarks vestjyske byer har at byde på

Har man lyst til lidt shopping, kan man køre en tur ind til de nærmeste større byer, som er Ribe, Varde og Esbjerg.

Esbjerg er især en velegnet by til shopping, da den er Danmarks femtestørste by og råder over landets længste gågade, som byder på mere end 200 butikker.

Varde er en gammel købstad og oser stadigvæk af nostalgi. Byen er fyldt med hyggelige gågader, og er man heldig, kan det være, at man støder ind i et af byens markeder. Varde har også en miniby, som man kan besøge. Her kan man se, hvordan Varde så ud i fordums tid, før de fleste af byens bygninger blev ødelagt i en stor brand.

Kører man til Ribe fra Blåvand, bør man kigge forbi byens domkirke, som er den eneste femskibede kirke i hele landet.

Uanset om man vælger at besøge Ribe, Varde eller Esbjerg, så finder man i alle byer mange lækre spisesteder, hvis man godt kunne tænke sig at slippe for at lave aftensmaden.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.