Bilforhandlernes slutsedler er så fyldt med fejl, at FDM sidste år frarådede 6 ud af 10 bilhandler. Det skriver FDM i en pressemeddelelse. Fejlene kan koste forbrugerne både ærgrelse og penge, advarer FDM, der opfordrer bilkøbere til at læse slutsedlen grundigt igennem.

I dag er det kun ganske få danskere, der ikke har lånt penge på nettet. Det er dog ikke alle, der har lånt penge til samme formål. En stor del af de danskere, der har lånt penge på nettet, har dog lånt penge for at betale en ferie eller anden type rejse. Det beviser også, at danskerne gerne låner penge til at nyde livet i form af rejser og ferier, de har drømt om.

Der er ingen tvivl om, at revisorer og bogholdere koster utroligt mange penge, og det gælder, uanset hvilken type virksomhed der er tale om. De er dog begge nødvendige, da det er vigtigt, at man som virksomhed har fuldstændig styr på sit regnskab hvert eneste år.

Er der virkelig den store forskel på klassiske betalinger og virtuelle betalinger, når man er på forretningsrejse? Og kan det have den store betydning, når administrative medarbejdere sidder og laver rejseafregninger og opgørelser for rejseaktiviteterne? Ja, det er der meget, der tyder på, og der opstår langt flere fejl og mangler ved førstnævnte løsning - de klassiske betalingsformer.

Er danskere mere internationalt mindede end svenskere og nordmænd? Eller er det noget, vi bilder os ind? Ny undersøgelse viser, at vi danskere i hvert fald rejser mere til det øvrige Europa, når forretninger skal gøres, mens nordmænd og svenskere har mest forretningstrafik til skandinaviske hovedstæder. USA og asiatiske hovedstæder er vigtigst, når man ser på den interkontinentale trafik. 

Halvdelen af de mest besøgte forretningsrejsemål verden over har farlige niveauer af luftforurening. Kun Nordamerika og det sydvestlige Stillehav betragtes som relativt sikre. Alle andre regioner har byer med luftforureningsniveauer lige fra moderat (Europa) til farligt (Asien) eller ekstremt farligt (Mellemøsten). Og det er også dem, de flyvende soldater i tjeneste besøger meget. 

Antallet af udsatte børn og unge, der bliver hjulpet af BROEN til en aktiv fritid i det lokale foreningsliv, stiger fortsat og nåede i 2018 op på ca. 5.000. Det viser den status, som BROEN Danmark har foretaget på vegne af de i alt 30 lokalforeninger. Stigningen sker dog på en trist baggrund af flere økonomisk trængte familier, mener BROEN Danmarks formand.

Forretningsrejsende har velvære på jobrejsen som førsteprioritet, mens virksomhederne, der sender folk ud at rejse, undlader at prioritere det. Det viser en ny undersøgelse fra BCD Travel.

Smartphones har det med at blive lidt sløve med tiden, hvis ikke de får lidt hjælp. Det betyder, at vi ofte ender med at udskifte mobilen med en ny model, før det faktisk er nødvendigt.

Kvindernes internationale kampdag nærmer sig. Der er næppe mange danske virksomheder med respekt for sig selv, der ikke i disse år har fokus på ligestilling mellem kønnene. Det er dog ikke noget, der kun kan ske på kvindernes årsdag men helst hele tiden og hver dag. Og det er heldigvis også tilfældet mange steder.