Halvdelen af de mest besøgte forretningsrejsemål verden over har farlige niveauer af luftforurening. Kun Nordamerika og det sydvestlige Stillehav betragtes som relativt sikre. Alle andre regioner har byer med luftforureningsniveauer lige fra moderat (Europa) til farligt (Asien) eller ekstremt farligt (Mellemøsten). Og det er også dem, de flyvende soldater i tjeneste besøger meget. 

Antallet af udsatte børn og unge, der bliver hjulpet af BROEN til en aktiv fritid i det lokale foreningsliv, stiger fortsat og nåede i 2018 op på ca. 5.000. Det viser den status, som BROEN Danmark har foretaget på vegne af de i alt 30 lokalforeninger. Stigningen sker dog på en trist baggrund af flere økonomisk trængte familier, mener BROEN Danmarks formand.

Forretningsrejsende har velvære på jobrejsen som førsteprioritet, mens virksomhederne, der sender folk ud at rejse, undlader at prioritere det. Det viser en ny undersøgelse fra BCD Travel.

Smartphones har det med at blive lidt sløve med tiden, hvis ikke de får lidt hjælp. Det betyder, at vi ofte ender med at udskifte mobilen med en ny model, før det faktisk er nødvendigt.

Kvindernes internationale kampdag nærmer sig. Der er næppe mange danske virksomheder med respekt for sig selv, der ikke i disse år har fokus på ligestilling mellem kønnene. Det er dog ikke noget, der kun kan ske på kvindernes årsdag men helst hele tiden og hver dag. Og det er heldigvis også tilfældet mange steder.

"Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning" – citat: alle forældre.

Du har med garanti hørt ovenstående adskillige gange i løbet af dit liv. I særdeleshed som barn får man blæst ørene fulde – hop i en regnjakke og et par gummistøvler, så er vejret ikke et problem.

Sandheden er dog, at det er væsentligt sjovere at befinde sig udendørs når vejret, som minimum er nogenlunde. Det er dog langt fra alle dage du kan forvente fuld valuta for pengene på solkontoen med høje temperaturer som resultat heraf. Særligt herhjemme i Danmark, bliver der årligt brug for den helt rette påklædning for at klare det ofte regnvåde vejr.

Også i udlandet kan du være uheldig ,at den uge i sydens sol som du har booket, ender med at blive 7 dage med overskyet og køligt vejr – man ved aldrig!
Til de dage hvor I hverken får brug for solcremen eller picnickurven, kan det være rart med noget fedt at foretage sig indendørs. I det følgende får du 3 bud på ting I kan foretage jer, når I søger ly fra uvejret indendørs.

1. Hyg jer med et brætspil

Det er blevet mere og mere populært at vælge den analoge og old school form for spil til underholdning indendørs. Der er i den grad blevet pustet liv i gløderne på fortidslevnet brætspil, som godt nok er i hård konkurrence med digitale alternativer som Fortnite, Minecraft osv., men som alligevel i højere og højere grad finder vej til de danske hjem, hvor de igen er en del af hyggen og underholdningen med familie, venner eller partner.
Hvis vejret udenfor ruden ligner noget fra "The Day After Tomorrow", så bliv inde og hyg jer med et godt brætspil. Udvalget er stort, og der er med garanti et som vil falde i jeres smag.

2. Romantisk hygge indendørs

Er I et par, så benyt det dårlige vejr som undskyldning for at tilbringe en romantisk dag sammen derhjemme. Sluk mobilerne, lås døren og brug dagen i sengen sammen. Bestil noget take away og koncentrer jer om hinanden i stedet for madlavningen.
Efter et solidt måltid mad, er I klar til "desserten", som passende kan være lagengymnastik med alt, hvad det indebærer. Måske I kan benytte lejligheden til at prøve noget nyt, såsom sexlegetøj. Overrask din partner med en dildo og få en romantisk dag derhjemme, I sent vil glemme.

3. Få en kulturel oplevelse

Mange forbinder godt nok ferien med hygge udendørs, men sådan behøver det ikke nødvendigvis være. Selvom I befinder jer i en badeby på Mallorca, kan der sagtens være masser af kulturelle oplevelser i vente for jer. Tag på museum, spis på fin restaurant, besøg en vingård eller tag i indendørs badeland.

Dårligt vejr behøver bestemt ikke betyde, at I skal sidde inde og glo ind i væggen, eller forsøge at finde noget I gider se i mængden af tyske tv-kanaler i fjernsynet på hotelværelset.

Det gælder i øvrigt også selvom ferien afholdes indenfor de danske grænser. Selv de mindste - og på papiret "kedeligste" - danske byer har noget at byde på. Udfordringen er bare at finde ud af, hvad der er at opleve. Til det formål har du heldigvis internettet som din guide.

Det var ulovligt, da Københavns Kommune fastholdt en p-afgift til en bilist, der betalte for sin parkering, men indtastede sin nummerplade forkert i p-automaten. Det slår landsretten fast med en ny afgørelse, der giver et FDM-medlem medhold. En stor sejr for bilisterne, mener FDM.

Der kan være mange årsager til, at du føler, at det er tid til at fejre og feste. Det kan være bryllup, rund fødselsdag eller bare en stor fest for festens skyld. Årsagerne til fest kan således være mange og endda til tider være for mange. Dette skal forstås på den måde, at fester hurtigt kan blive dyre at holde, og dette kan særligt blive økonomisk overvældende, hvis man står foran et kalenderår, hvor der skal holdes flere fester af den ene eller anden årsag.

Som friluftsmenneske elsker du at nyde den friske luft – og det samme gør din hund. Derfor er det oplagt, at du tager din hund med på tur. Herunder finder du inspiration til fem aktiviteter, du kan udføre sammen med din hund.

Hvis du står over for sociale arrangementer på arbejdet, kan du med fordel kigge med her. Vi giver et par tips til, hvordan du kan ryste dine medarbejdere endnu bedre sammen, end de er rystet sammen nu.