Når sommerferien synger på sidste vers, rammes hver tredje dansker af ferie-blues. Det viser en ny undersøgelse foretaget af hotel- og rejsesøgemaskinen Momondo.

Effektivisering og pres har gjort, at en kæmpe befolkningsgruppe har svært ved at finde mening med arbejdslivet.

Sommerferien er skudt i gang, og over hele Dannmark ser mange skilsmisseforældre frem til et længere samvær med deres børn. Ferieperioden byder dog ikke kun på oplevelser for skilsmissebørn, men også savn.

Når vi daser på stranden, så har it-kriminelle rygende travlt. I sommerferiesæsonen prøver de nemlig at udnytte ændrede mailrutiner og bemanding til at få de ansatte på vildspor.

FILMOPTAGELSER FRA HIMLEN: Droner er de seneste par år blevet populære blandt danskerne. Både børn og voksne hygger sig med at filme højt fra himlen. Men uden forsikring kan det blive en dyr fornøjelse, hvis uheldet er ude.

EMOJI-SPROG: Er emojis en trussel for sproget, som vi kender det? Efter en årelang debat, hvor de små humoristiske ikoner er blevet vendt og drejet, er der endnu ikke kommet noget klokkeklart svar på dette. Dog har flere eksperter - blandt andet overfor videnskab.dk, forsikret os om, at denne frygt ikke har noget på sig.

PARFORHOLD: Magtesløshed og frustration i parforholdet hæmmer vores evne til at håndtere komplekse udfordringer og konflikter på arbejdspladsen. God dynamik i parforholdet kan derfor være med til at reducere arbejdsstress.

TÆNK DIG OM: Hver tredje unge i alderen 18 til 29 år tager chancen og boykotter rejseforsikringen, når de tager på ferie. Det kan dog have store konsekvenser.

PAS PÅ DE SMÅ: Omkring 120 pilfingre og spilopmagere under fem år kommer hver dag på skadestuen på grund af ulykker i hjemmet. Ved at sikre hjemmet ordentligt kunne det dog have været undgået.

FLEKSIBILITET SOM LINEDANS: Hver tredje danske lønmodtager føler sig presset af noget, man måske ikke burde føle sig presset af. Den fleksibilitet, som mange arbejdspladser stiller til rådighed i dag. Men fleksibilitet er et mangesidet uhyre, så at sige, for det ellers så fine ord kan skabe stress og ubalance, hvis den bruges forkert, og det er der mange danskere og arbejdspladser, der gør. Familiestrateg Bo Bresson forklarer hvorfor.