Oplev polarklimaet på Svalbard

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Svalbard er storslået natur og stolte dyr som denne isbjørn. Svalbard er storslået natur og stolte dyr som denne isbjørn. Foto: Bravo Tours.

ISBJØRNESAFARI: Vores nu afdøde polarforsker Eigil Knuth udtalte engang, at en rejse i de arktiske områder kunne sammenlignes med dit livs rejse.

Netop fordi du oplever en natur så intens og smuk og storslået som på en hel livsrejse.

Hvis du vil opleve noget af samme ånd og intensitet, har du mulighed for det med de tre nye rejsetilbud, som Bravo Tours har med i sit program i den kommende vinter.

svalbard-hundeslaede-sneTæt ved Nordpolen

Der er tale om tre forskellige rejser til det norske ørige Svalbard, der ligger mellem Nordnorge og Nordpolen.

Den største by Longyearbyen er den nordligste i verden, og her finder du en storslået natur, uberørt vildmark og det fantastiske "blålys".

Isbjørne på øen

Spitsbergen er den største ø i området og kaldes også isbjørnenes land.

Her finder du is-fjorde, glitrende gletsjere og et spændende dyreliv. I øgruppen lever der flere isbjørne end indbyggere, ligesom du kan se hvaler, sæler, rensdyr og den imponerende hvalros.

I perioden fra den 14. november til den 29. januar er her polarmørke, da solen står mindst seks grader under horisonten.

nordlys-svalbardNordlys på himlen

Det er i denne periode det enorme flotte og til tider skræmmende nordlys kan opleves, mens temperaturen kan nærme sig minus 40 grader.

Landskabet bliver magisk på dette tidspunkt, og du kan se rensdyr, der sparker i sneen for at finde føde.

Det samme gør polarræve, som løber rundt i mørket søgende efter noget at spise.

Flyv via Oslo

På de tre ture flyves med SAS fra København via Oslo, og der er fire nætters ophold på Radisson Blu Polar hotellet i Longyearbyen.

Der er afgang den 4. januar, 7. marts og 18. april næste år. Du bestemmer selv, hvilke oplevelser du gerne vil have del i. Se mere på www.bravotours.dk.

Senest ændret Tirsdag, 19 maj 2015 10:54

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.