Besøg ti caribiske øer

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
En ferie i Caribien er skøn og fuld af storslåede oplevelser. En ferie i Caribien er skøn og fuld af storslåede oplevelser. Foto: Bravo Tours.

KRYDSTOGT I CARIBIEN: I den kommende vinter bliver det muligt at komme på en 16 dages rundtur i Caribien heraf syv dage på luksus krydstogt.

Du flyver til Puerto Rico på den caribiske ø San Juan direkte fra København, og der er tilslutnings fly fra Karup og Ålborg.

krydstogt-jewelTransporten til Puerto Rico sker på den nye rute med Norwegians dreamliner direkte fra den danske hovedstad.

Det er Bravo Tours, der som noget nyt er gået ind på krydstogtsmarkedet i et samarbejde med det store internationale krydstogtselskab Royal Caribbian.

Ferie i skønne Caribien

Ankommet til Puerto Rico venter der gæsterne to dages ferie på San Juan. Derefter syv dages krydstogt til ti af perlerne i Caribien ombord på Royal Caribiens store skib Jewel of the Seas, afsluttende med fem dages ferie på De Vestindiske Øer.

På krydstogtet kan du slappe af på dækket, svømme i poolen eller deltage i nogle af de daglige aktiviteter for både børn og voksne.

Og ikke mindst har du mulighed for at spise dig mæt på en af de mange restauranter, gå på indkøb i skibets butikker, forkæle dig selv i spa- og velvære-afdelingen, lade dig underholde af shows eller udfordre en anden passager på boldspilsbanen eller i minigolf.

Ti caribiske perler

Der bliver tale om to ruter og følgende perler besøges: San Juan, Barbados, St. Lucia, Antigua, St. Martens, St. Croix, St. Thomas, St. Kitts, Aruba og Curacao.

Den første tur ud til den caribiske drøm er den 5. november 2015, og derefter er der planlagt yderligere fire afgange i løbet af vinteren 2015/16.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.