Rejs til friheden i Irland

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Irland er et eventyrland med stille refugier, hvor man kan stresse helt af. Irland er et eventyrland med stille refugier, hvor man kan stresse helt af. Foto: TourismIreland.

ROLIG FERIE: Mange forbinder Irland med pubber, festivaler og irernes gode humør "craic" - men en ferie i Irland kan også være blid og stille.

Helt tilbage til det 7. århundrede var Irland faktisk kendt som et tilflugtssted, hvor eneboere og munke søgte til fredfyldte og hemmelige dale, hvor de kunne dyrke eftertænktsomheden.

LÆS OGSÅ: Syv vidunderlige vandreruter i Irland

Slap af på ferien i Irland

Hvis man har brug for digital afvænning, så er Irland måske netop stedet at rejse hen.

Det er let at finde gode steder, hvor man kan finde sit refugium. Her følger nogle af de bedste:

irland-luftfotoDzogchen Beara

Dzogchen Bearanear Allihies i Cork er et tibetansk buddhistcenter, der hilser gæster fra trosretninger velkommen. Centret ligger i et nærmest guddommeligt smukt område af halvøen, og de meditative haver er velkendte for deres fantastiske udsigter, mens meditationskurserne fuldender dette behov.

Blaney Spa

Med sin beliggenhed i frugthaverne i Innish Beg Farm i Fermanaghs smukke søområder har Blaney Spa and Yoga Centre nogle af de bedste udsigter over Lough Erne. En blanding af lindrende yogatimer i Bjælkehus-spaen, spa-behandling, sauna, boblebade, og holistiske massageterapier fylder gæsternes dage på stedet.

Burren Yoga & Meditation Centre

Burren Yoga & Meditation Centre tilfører yogaen frisk luft gennem Burrens imponerende sceniske landskaber.

Hverdagens bekymringer og stress nærmest forsvinder som dug for solen med meditation, yoga og guidede ture. Det føles nærmest som at gå 40 år tilbage i tiden til dengang, hvor der ikke fandtes tablets eller mobiler.

Glendalough Hermitage

I St. Kevin's idylliske søområde Glendalough tager Glendalough Hermitage også imod folk fra alle trosretninger. Her søger man hen, hvis man er på jagt efter pilgrimsvandring og tilbagetrækning.

I The Hermitage kan man finde forundring, alenehed, stilhed, og pilgrimme kan bo her i længere tid eller blot i nogle få dage.

rejser-ferie-irlandArd Nahoo

Det økologiske refugium Ard Nahoos i North Leitrim Glens har skønne omgivelser med tilbud, der fremmer naturlig helse og liv i en moderne verden.

Der tilbydes en bred vifte af helsebringende elementer, som kan hjælpe dig med at undslippe det moderne livs stress. Hvad enten du er ude efter at udvide din yogatræning, rense krop og sjæl med en detox eller ganske enkelt slappe af og give slip, er der et tilflugtssted netop for dig.

Mere om ferie i Irland:

• For mere information om afslapning i Irland på SpaSeekers-hjemmeside.
• For at få mere at vide om Irland generelt.

Senest ændret Mandag, 03 oktober 2016 07:06

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.