Flyv fra København til Bukarest

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Fra næste år åbner Blue Air på ruten mellem de to hovedstæder København - Bukarest. Fra næste år åbner Blue Air på ruten mellem de to hovedstæder København - Bukarest. Foto: Købenahvns Lufthavn.

NY FLYRUTE: Fra næste sommer åbner en ny flyrute fra København direkte til den rumænske hovedstad Bukarest. Det er det rumænske flyselskab, Blue Air, som åbner sin første rute til København.

Den nye rute, som det rumænske flyselskab åbner den 2. juni 2017, kommer til at flyve tre gange om ugen mellem de to hovedstæder.

- Bukarest er en spændende destination både for forretningsrejsende og turister. Vi kan se, at der især er efterspørgsel blandt svenske rejsende, og at der er mange af vores rejsende, der i dag flyver indirekte. De kan fremover vælge mellem endnu flere afgange og dermed få kortere rejsetid, siger Peter Krogsgaard, der er kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

LÆS OGSÅ: Flodkrydstogt med helpension på Donau

Flyrute kommer Danmark til gavn

Den kommercielle direktør hos Blue er er mindst lige så begejstret:

- Vi har haft kig på det danske marked i et stykke tid, og vi er nu klar til at påbegynde flyvninger til en af Europas mest spændende hovedstæder. Med et stort opland, en stærk økonomi og et pulserende byliv er København i vore øjne en oplagt første destination i Danmark, og vi håber at udvide med endnu flere ruter i den kommende tid. Det er en vigtig styrkelse af vores position på det nordiske marked, siger Tudor Constantinescu.

Flyene fra Blue Air på ruten mellem Bukarest og København vil flyve mandag, onsdag og fredag.

Selskabet Blue Air er Rumæniens førende flyselskab, og selskabet har haft vokseværk de seneste par år.

Skønne Bukarest

Bukarest er en af de smukkeste byer især i byens centrum. Samtidig har Bukarest oplevet et sandt økonomisk boom, der har givet liv til barer, restauranter og ikke mindst shoppingmuligheder.

• Bukarest er hovedstad i Rumænien. Byen ligger i den sydøstlige del af landet ved bredden af floden Dâmbovia. Bukarest blev grundlagt i midten af 1400-tallet, men blev først Rumæniens hovedstad i 1862. I dag har byen små 2 mio. indbyggere.
• Arkitekturen er blandet og afspejler landets historie. I mellemkrigstiden blev byen kendt som "Lille Paris", og den franske indflydelse er tydelig på en række meget smukke bygninger i den centrale del af byen.
• Flere og flere turister besøger Bukarest, der i de senere år har oplevet et økonomisk og kulturelt boom.
• Rumænien blev medlem af EU den 1. januar 2007.

Senest ændret Tirsdag, 04 oktober 2016 10:58

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.