Få afhentet bagagen før rejsen

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Spies introducerer en ny bagageservice med afhentning af kufferterne hjemme. Spies introducerer en ny bagageservice med afhentning af kufferterne hjemme. Foto: Spies.

LUFTHAVNSKØ: Vi kender alle sammen irritationen over at skulle stå i kø i halve og hele timer, når vi skal tjekke ind i Københavns Lufthavn, inden vi rejser ud af landet.

Og det bliver værre og værre, og det er åbenbart svært fra lufthavnens side at reducere køerne. Men nu gør rejsebureauet Spies noget ved de stressende check-in-køer i Københavns Lufthavn. Men står du og skal afsted på nytårferie, så er der en god nyhed til de "dovne".

LÆS OGSÅ: Aktiv ferie øger sexlysten

Bagagen fra egen adresse

Bureauet har netop introduceret et nyt bagagekoncept, hvor gæsterne kan vælge at få afhentet deres bagage og samtidig få udleveret boardingkort og bagagekvitteringer på hjemadressen.

Når gæsterne dagen efter tager i lufthavnen, skal de blot medbringe deres håndbagage og kan så springe køerne over og gå direkte til sikkerhedskontrollen.

Det nye koncept tilbydes i samarbejde mellem Spies, Thomas Cook Airlines og selskabet VALiZO, der er blevet godkendt til at stå for hele den normale check-in-procedure – blot med den forskel, at det nu kan ske i gæsternes eget hjem.

Tjek ind på hotellet

Thomas Cook Airlines og Spies har i mange år haft en lignende ordning på flere rejsemål. Her hedder servicen Easy Travel og tilbydes blandet andet på koncepthotellerne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels.

- Her kan gæsterne tjekke ind i hotellernes reception, aflevere deres bagage og få udleveret deres boardingkort, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Den ny form for hjemme-check-in tilbydes i første omgang Spies gæster, der bor i postnumrene 0-2990, men på længere sigt er det planen at folde konceptet ud over hele Sjælland, Lolland, Falster og Sydsverige.

Fri for bagage og stress

- Hvis det bliver en succes, er vi klar til at udvide til det øvrige Skandinavien, fortæller Christian Kurir fra VALiZO, som vil befri de rejsende for bagageslæb og stress.

VALiZO har siden i sommer testet konceptet på et mindre antal ruter med check-in i hjemmet. Det tiltrækker mange forskellige typer af passagerer, både børnefamilier, par, unge og ældre, der gerne vil have andre til at tage slæbet.

For en familie med op til seks personer fra Storkøbenhavn vil det med bagage og klapvogn koste 395 kroner og 100 kroner mere, hvis det er lidt længere væk fra hovedstaden.

Senest ændret Mandag, 02 januar 2017 08:18

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.