Nyt hotel samarbejde på Bornholm

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Bornholm er skøn, og et nyt hotelsamarbejde skal komme gæsterne til gavn. Bornholm er skøn, og et nyt hotelsamarbejde skal komme gæsterne til gavn. Foto: GSH.

RØNNE: Den Bornholmske hotelkoncern GSH også kendt som Green Solution House overtager 1. maj 2017 driften af Hotel Fredensborg og Griffen Spa Hotel i Rønne.

Hotel Fredensborg og Griffen Spa Hotel er i øjeblikket lukket, mens de er under renovering – et arbejde som ventes afsluttet i løbet af foråret.

Godt for gæsterne

Med det nye hotelsamarbejde kan mange af de tidligere ansatte fra de to hoteller se frem til at blive tilbudt ansættelse på ny.

Desuden er det tanken, at eksempelvis fremtidens tjener- og kokkeelever på de tre hoteller vil kunne få erfaring fra alle tre restauranter tilknyttet hotellerne. Derudover vil andre medarbejdere løbende kunne bevæge sig på tværs af de tre hoteller og dermed opnå erfaring med forskellige arbejdsopgaver.

Erfaringen skal i sidste ende komme gæsterne til gode, lyder det fra hotellet.

Tre hoteller

Der er tale om tre meget forskellige hotelkoncepter med det formål at optimere oplevelsen for gæsterne.

- Grundtanken er, at jo mere vi kan rendyrke koncepterne og gøre det, vi hver især er bedst til, jo bedre service kan vi i sidste ende tilbyde, siger Trine Richter, direktør i Hotel GSH.

Det ventes, at de tre nyrenoverede hoteller vil blive en gevinst for turismen på øen.

Ferie i renoverede hoteller

Når hotellerne åbner igen efter renoveringen, vil gruppen råde over et sæsonåbent badehotel, et spahotel med fokus på grupperejsende og et bæredygtigt konferencehotel.

I turismesammenhæng har samarbejdet endvidere den fordel, at gæsterne på de tre hoteller fremover vil have fri adgang til Den Bornholmske Diamantspa på Hotel Griffen.

Dernæst vil hotellernes restauranter få hver sin særlige profil, ligesom hotellerne altså får det. Ejerskabet af henholdsvis hotel Fredensborg og hotel Griffen Spa Hotel forbliver hos den lokale turismeorganisation Team Bornholm.

Denne organisation skal i fremtiden udelukkende stå for udlejning og markedsføring af de tre hoteller.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.