Fire store sportsbegivenheder på ferien i England

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Fire store sportsbegivenheder på ferien i England Novak Djokovic på billedet og Andy Murray er favoritter, men 35-årige Roger Federer kan muligvis overraske. Billede: Carine06

SPORTSFERIE: Den største sportsgren i England er og bliver fodbold. Men rent sportsligt er England et usædvanlig alsidigt land, hvor adskillige andre sportsgrene har fastholdt populariteten gennem tiden.

De forbliver en central del af landets identitet sideløbende med fodbolden.

I den sammenhæng kan man blot nævne sportsgrene som hestevæddeløb, cricket, tennis og golf.

LÆS OGSÅ: Fem fodboldstadions du bør se

I år afholder England adskillige afgørende turneringer inden for disse fire sportsgrene.

Hvis du overvejer at tage et smut til England, kan disse sportsbegivenheder muligvis overtale dig. For her kan du opleve, hvad engelsk sportskultur i sandhed er.

1. Hestevæddeløb i omegnen af Liverpool: Grand National (8. april)

Lidt uden for Liverpool – mere præcist i Aintree – finder et af årets største hestevæddeløbsturneringer sted.

hestesport-englandHer deltager 40 heste og jockeyer i det traditionsrige løb, som er blevet afholdt siden 1839. Der er tale om en usædvanlig udfordrende bane, hvis højeste forhindring er 152.4 centimeter.

Hvem er favorit? Siden bet365, som leverer sportsnyheder og odds forslag, vurderer, at Vieux Lion Rouge har de bedste chancer for at vinde, og den gives odds 11,00. Herefter kommer The Last Samuri, One For Anthur og Blaklion, som alle tildeles odds 17,00. Foto: Wikimedia

2. Cricket i England og Wales: ICC Champions Trophy (1. - 18. juni)

England og Wales afholder den 8. udgave af Champions Trophy. Det foregår i henholdsvis London, Birmingham og Cardiff, hvor du kan overvære verdens otte bedste cricket-nationer konkurrere mod hinanden.

Hvem er favorit? Måske på grund af værtsfordelen er England ifølge bet365 favorit til at vinde årets trofæ. De gives nemlig odds 4,00. De bør dog ikke føle sig alt for sikre med disse odds. Australien gives odds 4,50, og Sydafrika samt forsvarende mester, Indien, gives hver især odds 5,50.

3. Verdens største tennisturnering i London: Wimbledon (3. - 16. juli)

Der er få sportsturneringer, som er lige så kendte, prestigiøse og traditionsrige som Wimbledon. Med metroen er det nemt og hurtigt at bevæge sig fra den indre by til den sydvestlige provins, Wimbledon.

Afhængigt af dit budget kan du vælge at se både mindre prominente spillere eller verdens allerbedste. Under alle omstændigheder kan du være sikker på at opleve den helt særlige stemning, som er forbundet med et Wimbledon.

LÆS OGSÅ:  Hold ferie i Gabon og se African Cup 2017

Hvem er favorit? Sjældent har vi set så tæt et opgør finde sted på verdensranglisten i tennis, som den mellem Novak Djokovic og Andy Murray. Derfor vurderer bet365 ikke overraskende at de har lige gode chancer for at vinde årets Wimbledon. Begge spillere tildeles nemlig odds 2,62.

4. Golf i Southport: Open Championship (20. - 23. juli)

Gå med ude på siden, når verdens bedste golfspillere – heriblandt andet Rory McIlroy og Tiger Woods – alle ankommer til Southport, hvor årets Open Championship afholdes.
Southport er en havneby beliggende på vestkysten i kommunen, Merseyside. Den ligger også inden for rimelig afstand af Liverpool - omtrent en time med bil.

Hvem er favorit? Ifølge bet365 er Dustin Johnson favorit ved dette års Open Championship og tildeles således odds 8,00. Blandt de øvrige favoritter er Jordan Spieth (odds 10,00) og verdens nummer ét, Rory McIlro (odds 11,00).

Topbillede: Carine06

Senest ændret Fredag, 17 marts 2017 08:00

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.