Bolig

Personlig indretning af hjemmet

Tirsdag, 18 december 2018 00:00

Der findes ikke noget meget bedre end at blive inviteret hjem i et personligt indrettet hjem. Men hvorfor indretter vi os ikke alle sådan, når det nu er så dejligt at være i? Måske fordi vi ikke ved, hvordan man indretter sig personligt. Skal man plastre den største væg i stuen til med billeder, fra da man var lille og sød, eller hænge perleplader op, som man lavede tilbage i børnehaven. Mulighederne er mange, men hvordan rammer man den gyldne middelvej, så ens hjem ikke ender som et museum over ens første 12 år af livet.

Skal man til at gå på loppemarkeder og ned til den lokale tapetforhandler, købe kunst til væggene og tæpper til gulvet. Spørgsmålene er mange, naturligvis fordi det ikke er nemt, og vi følger alle de smarte indretningseksperter på instagram. De, der med to spande maling, en pensel og en flyttebil fyldt med loppefund formår at indrette en lejlighed, som vi andre kun kunne drømme om. Men nu kan det være nok! Vi skal alle se at komme på banen, og her er vejen til den perfekte personlige indretning, og så er det bare i gang.

Retro og personlige ting

Retro er hot som aldrig før, det startede som en københavnerting, men hele landet er nu i dyb narkose. Dette er der intet at sige til, for det er da utrolig stilet og sender alle de rigtige signaler om, at man tænker på klimaet og alt det der moderne noget. Formår man at placere nogle personlige ting ind i mellem alt det gamle skrammel på en lækker og elegant måde, ja så er man nået rigtig langt. Man kunne eksempelvis forestille sig at ved siden af lænestolen i hjørnet, der på væggen, hvor ingen andre hænger noget op, kunne en såkaldt instagram-plakat smukt hænge.

Sådan gør du: Udvælg et antal billeder, som du finder smarte og personlige på din instagram-konto, besøg plakattrykkeren online og sammensæt plakaten, som du ønsker det. Bestil plakaten men husk at benytte en plakattrykkeren rabatkode for at få den bedst mulige pris. Da vi lever i et moderne samfund, går der ikke længe, inden plakaten er fremme. Nu er det bare at få banket det søm langt nok ind i vægen, så plakaten aldrig vil falde ned på gulvet.

Den røde tråd er hemmeligheden

En af hemmelighederne til at få succes med en personlig indretning er den røde tråd, - hjemmet skal være sammenhængende. Kør derfor den samme stil gennem alle hjemmets rum, ikke at alle vægge skal være hvide, men I forstår. Vi har alle set de der boligprogrammer, hvor eksperterne taler om den røde tråd i indretningen. Enten er den der eller også er den der ikke, der er ikke så meget at rafle om, udover at den naturligvis skal være i dit hjem. Så det må du sikre dig ved at finde din personlige stil og gennemsyre hele dit hjem med den. Det kan kun blive godt. Er du dog alligevel i tvivl, så invitér nogle veninder til en kop kaffe.

Chaplin fejrer 100-års jubilæum

Mandag, 17 december 2018 00:00

Han tripper afsted med en bambusstok i hånden og en sort hat på hovedet. Og ser så uendeligt hyggelig og fredsommelig ud. Vi taler naturligvis om Chaplin, som var så meget mere end et hyggeligt bekendtskab. Han havde en del politiske budskaber i ærmet. Og i år fejrer en fin Chaplin-plakat 100-års jubilæum.

Tips og tricks til facaderens

Mandag, 22 oktober 2018 00:00

Det kan være utrolig hårdt arbejde at skulle pleje og vedligeholde sit hus, men belønningen af det hårde arbejde burde være mere end nok.

Indret den lækreste stue med disse tips

Onsdag, 10 oktober 2018 00:00

Man bruger gerne mange timer i stuen, og det er her, familien samles. Det kan enten være for at lave lektier, spise aftensmad eller se en fredagsfilm sammen, og netop derfor skal stuen også kunne rumme enormt meget forskelligt. Her får du derfor nogle tips til, hvordan du indretter en lækker stue, der kan det hele.

Er du en af de mange danskere, der betaler et abonnement månedligt til et fitnesscenter, de aldrig kommer i? Måske er det tid til at finde alternative og nemmere løsninger, så du får den motion, du skal have.

Trænger haven til en opgradering?

Søndag, 07 oktober 2018 00:00

Selvom havesæsonen lakker mod enden, betyder det ikke, at du bør glemme alt om din have før til næste år. For hvis du går og pønser på at give din have en større opgradering, er det en god ide at være ude i god tid. Og når du alligevel snart begynder at opholde dig mere indenfor, kan du ligeså godt bruge tiden på at forberede dig på næste års sæson.

Hvert år vælger mange unge at finde en roommate, når de skal flytte hjemmefra. Det er lettere at finde en større bolig, og det er ofte billigere. Når man flytter sammen med nogen, er der dog en række faldgruber, man skal være opmærksom på, hvis man ønsker at undgå sure miner og diskussioner.

Vi glemmer elektronikken, når vi gør rent

Søndag, 16 september 2018 00:00

Vi ved, hvordan man gør rent – eller gør vi? Nye gadgets som fx mobiltelefoner, tablets og derudover børnenes legetøj udfordrer de støvede rengøringsvaner, som derfor ikke altid sikrer den bedste sundhed i en moderne livsstil.

Sådan er køkkentendenserne i 2018

Tirsdag, 04 september 2018 00:00

Er du ved at bygge hus eller er du blot på udkig efter en erstatning til dit gamle køkken? I så fald kan du i denne artikel læse om køkkentendenserne i 2018. Vi kommer ind på de ting, som gør et køkken moderne i dag og hjælper dig til at komme lidt længere i beslutningstagningen om, hvilket køkken som du skal vælge.

For mange nye studerende betyder studiestart også, at de skal flytte hjemmefra. Der er dog mange praktiske ting, som skal falde på plads, inden man rigtigt kan gå i gang med at koncentrere sig om studielivet.