Bolig

Skab en fest i din have

Torsdag, 08 juni 2017 00:00

HAVEGLÆDER: Sidste uges varme temperaturer og solskin har givet os en forsmag og reminder på, hvor dejlig sommer i Danmark kan være.

Gode råd om nyt drivhus

Søndag, 14 maj 2017 00:00

AAGES HAVE OM DRIVHUS FOR NYBEGYNDERE: Efter nogle dage, især i sidste weekend med næsten sommervejr, kom vi ned på jorden igen med lavere temperaturer og næsten nattefrost på udsatte steder.

Tre tips til et let liv som lejer

Tirsdag, 02 maj 2017 00:00

LEJEBOLIG: Hvis du ønsker at blive lejer eller allerede er lejer, er det vigtigt at huske, at boligen er ejet af en anden person, som du indgår i kontrakt med.

Tips til et mere miljøvenligt hjem

Fredag, 28 april 2017 00:00

MILJØRIGTIG: Vores klima har aldrig været mere belastet. Hvert år bliver der slået nye varmerekorder, og iskapper smelter som direkte resultat af vores høje CO2-udledning.

ENERGI: Er du også træt af den dyre varmeregning? Heldigvis har du gode muligheder for at spare på din varmeregning ved hjælp af en varmepumpe.

ENERGI: Du kan hurtigt komme til at spare mange penge på både vand, el og varme.

RENOVERING OG HÅNDVÆRK: Renovering kan betyde fornyelse i form af mange forskellige projekter, og nogle gange bliver det langt dyrere end først antaget.

REGNVEJR: Mange husejere har efterhånden oplevet store problemer efter skybrud. De store mængder af vand i forbindelse med et skybrud er svære at gardere sig imod, og derfor sker det uheldige, at kælderen eller andre rum bliver fyldt med vand.

Forår og klargøring i haven

Torsdag, 23 marts 2017 00:00

AAGES HAVE: Det lunere vejr indbyder til havearbejde, og jeg er i fuld gang. For et par dage siden fik jeg givet urtehaven lidt gødning, og det samme er tilfældet med græsplænen.

Forår er tid til gør-det-selv

Fredag, 17 marts 2017 00:00

FORÅR I LUFTEN: Som husejer er foråret mulighedernes tid. De deprimerende vintermåneder er i bakspejlet, og man skruer stille og roligt ned for varmen på radiatoren. Der er mange projekter som ikke kan lade sig gøre i vinterhalvåret, og efterårsperioden er for kort og man gider ikke arbejde i juni, juli og august.