Bolig

BOLIGHANDEL: Når vi kigger på hus og afgiver bud, tror mange, at de kan få urealistisk store nedslag i prisen på huset. Men sådan er det ikke.

Efter regn kommer ukrudt i haven

Torsdag, 14 juli 2016 00:00

AAGES HAVE: De seneste snart tre uger har vi fået meget regn. Over 100 mm her i Stenløse, og det kan blomster og planter lide.

Nabostridigheder hen over skel

Torsdag, 14 juli 2016 00:00

NABOSKAB: Der skal ikke meget til, før en lille stridighed med naboen kan bryde ud i lys luge og blive til en mindre krig. Hvor går grænsen? Og hvem har ret? Det er vigtigt at tage hånd om en stridighed om skel, før den bryder ud og bliver svær at lukke igen.

Huspriserne bevæger sig støt opad

Søndag, 10 juli 2016 00:00

VÆRDI: Huspriserne er stadig på vej opad og tog således endnu et lille ryk op i juni måned. Dugfriske tal fra Boligsidens Markedsindeks viser, at salgsprisen for en villa i hele Danmark generelt steg med 0,8 procent. Det er lidt mere end samme måned sidste år.

SMÅ BÆSTER: Når regnen begynder at aftage igen, og solen skinner, luften bliver varmere og fuglene kvidrer - så vil vi igen se maser af de små bæster - myrerne.

Server dræbersneglens sidste måltid

Onsdag, 06 juli 2016 00:00

SNEGLE: Det er ulækre, slimede, fede og brunlige. Det handler naturligvis om dræbersneglene, der år efter år vender tilbage for at slime sig igennem køkkenhavens saftige salatblade og skønne spirer. De har ikke mange fjender, men en mikroskopisk orm kan slå dem ihjel.

Regnen får haven til at sprudle

Tirsdag, 05 juli 2016 00:00

AAGES HAVE: Efter tørke kommer regn, og jeg skal lige love for, at der er kommet masser af regn de seneste tre uger. Det er lige før, jeg vil sige, man skal passe på med, hvad man ønsker sig.

Små forbedringer kan øge husets værdi

Torsdag, 30 juni 2016 00:00

VEDLIGEHOLDELSE: Hvis man har et hus, der er bygget mellem 1960 og 1980, så er der gode chancer for, at selv små forbedringen kan øge husets værdi markant.

Blomster og urter tørster i haven

Tirsdag, 14 juni 2016 00:00

VANDMANGEL: Efter mere end 14 dage med sol, varme og en del blæst er både blomsterhaven, græsplænen og urtehaven udtørret og sukker efter regn.

Vand giver liv til blomster og urter

Tirsdag, 31 maj 2016 00:00

URTER OG BLOMSTER: Sommeren er over os, og solen og varmen betyder også, at blomsterne og urterne tørster indimellem. Har du mulighed for at vande, er det en god ide.