Bolig

Vinterklargøring i drivhus og have

Tirsdag, 18 oktober 2016 00:00

AAGES HAVE: Vi er nu så småt ved at gøre haven vinterklar. Der er mange sysler, der skal gøres. I første omgang er jeg gået i gang med at samle frø fra tagetes, stedmoder, latyrus, petunia og snerler for blot at nævne nogle få frø, der skal danne grundlag for næste års avl.

3 tip til tørt værelse i kælderen

Torsdag, 06 oktober 2016 00:00

KÆLDERVÆRELSE: De fleste vil rynke på næsen ved tanken om at skulle have soveværelse i kælderen på grund af den høje risiko for skimmelsvamp. Det er der absolut ingen grund til! Med disse tre byggetips kan du trygt sove i kælderen.

Udnyt regnvandet og spar penge

Lørdag, 24 september 2016 00:00

BÆREDYGTIGHED: Der er god grund til at klappe i hænderne, når regnbygerne melder deres ankomst. I stedet for at lade regnen sive ud i græsset og således gå til spilde, kan du opsamle regnvandet i haven og derved skære en god portion af vandregningen – samt skåne miljøet.

Skånes bedste bær i haven

Fredag, 16 september 2016 00:00

GODE BÆR: Det pragtfulde sensommervejr med Indian Summer lokker havefolk ud på smutture ikke alene i kongeriget, men også til vores nærmeste nabo Sverige.

Svampeangreb i huset er svært at opdage

Lørdag, 10 september 2016 00:00

ÆGTE HUSSVAMP: Når ældre ejendomme angribes af ægte hussvamp, er der grund til bekymring, for den kan forvolde store skader på ejendommen. Samtidig er ægte hussvamp svær at opdage.

Forældrekøb i forstaden er en god ide

Onsdag, 07 september 2016 00:00

BOLIG: Rekordmange unge er blevet optaget på Københavnske videregående uddannelser. Derfor er det meget svært at finde en lejebolig, der er ledig, og nogle kigger på forældrekøb som et alternativ. De kan med fordel kigge mod vest.

Høsten af frugt og grønt i haven

Lørdag, 03 september 2016 00:00

AAGES HAVE: Her i september er det for alvor tid til at høste frugten af anstrengelserne fra foråret og sommeren. En del af syltningen er allerede gjort, men nu er det for alvor høsttid.

Syltning og høst i Aages have

Tirsdag, 16 august 2016 00:00

AGURKER OG RØDBEDER: Så blev det tid til at sylte rødbeder for første gang og agurker for anden gang. Agurkerne har givet en pæn høst denne sommer i drivhuset, men nu begynder planterne at blive inficeret med spinnemide.

STUDIELIV: Der er kommet gang i forældrekøb af studiebolig til de unge studerende. For nogle kan det være en rigtig god løsning, men man skal tænke sig om.

BOLIGHANDEL: Når vi kigger på hus og afgiver bud, tror mange, at de kan få urealistisk store nedslag i prisen på huset. Men sådan er det ikke.