Bolig

Krav til dit arbejdstøj også derhjemme

Fredag, 29 september 2017 00:00

AAGES SOMMERHUS: Her i august startede et nyt kapitel i vores liv. Vi solgte huset i Ølstykke og er gået i gang med at renoverer Mariannes sommerhus i Hornsherred. Her kan vi bo hele året. Renoveringen omfatter nye vinduer i havestue, samt nyt gulv og loft i stue samt tapetsering i udestue og stue. Dertil kommer at vi er i gang med at indrettet en tilbygning på cirka 4o kvadratmeter med soveværelse, badeværelse og kontor.

Tre tips til nyt badeværelse på budget

Fredag, 29 september 2017 00:00

RENOVERING: Mange drømmer om et nyrenoveret, flot og elegant badeværelse. Og det er til at forstå: et nyt badeværelse forbedrer velværen og kan tilmed øge ejendomsværdien for dit hjem.

Nu skal du måle radon i din bolig

Tirsdag, 05 september 2017 00:00

INDEKLIMA: Radon er en gas, der findes næsten overalt i den danske undergrund, og som kan trænge op i din bolig. Gasarten kan hverken ses eller lugtes, hvilket gør den til lidt af en usynlig dræber, da den give dig kræft.

BOLIG: Der er mange ting at holde styr på, inden et hus skal sælges. Ønsker man at foretage et selvsalg, bliver det mere kompliceret, men det har også sine fordele.

Få malet dit gamle tag

Søndag, 16 juli 2017 00:00

RENOVERING: Har du problemer med dit tag, så er sommeren et godt tidspunkt at få noget gjort noget ved det, inden vi når ind i efterårets og vinterens nedbør og blæsevejr.

HAVEN: I dag er der flere og flere husejere, som vælger at få lagt granit i deres haver - og det er der flere gode grunde til. Det gode ved granitskærver er, at vedligeholdelsen er minimal og derudover kommer de i en masse forskellige farver.

Klar til nye vinduer i huset

Mandag, 03 juli 2017 00:00

RENOVERING: Sommertiden er ideel til at sætte nye vinduer i huset, og udskiftning af vinduer kan give store økonomiske fordele. Men hvad skal man egentlig være opmærksom på, når de gamle vinduer skiftes ud?

Lav en allergivenlig græsplæne

Onsdag, 14 juni 2017 00:00

POLLENALLERGI: Mange allergikere går langt udenom græsplænerne her i sommerhalvåret, fordi de lider af pollenallergi.

Sådan får du en smukkere græsplæne

Lørdag, 10 juni 2017 00:00

DEN GRØNNE PLÆNE: Sommeren ligger lige om hjørnet, men du kan stadig nå at gøre plænen kønnere. Mange have ejere tripper for at komme ud i haven, og finde havemøblerne frem igen, og få den shinet op efter den lange kolde forsommer. De er klar til endnu en skøn have-sæson.

Biologisk bekæmpelse i drivhuset

Fredag, 09 juni 2017 00:00

AAGES HAVE: Som jeg nævnte i min sidste rapport fra "Aages Have" vil jeg denne gang komme med råd og vejledning angående fjernelse af sideskud.