Bolig

Fire tips til at sælge din bolig i foråret

Tirsdag, 13 december 2016 00:00

BOLIGGUIDE: Vinteren er allerede kommet godt fra land, og selvom boligmarkedet netop nu befinder sig midt i sin lavsæson, så er der stadig en lang række ting, man kan gøre i løbet af vinteren, hvis man gerne vil gøre sin bolig klar til et eventuelt salg i foråret eller sommeren.

Vand og fisk i haven er vinterklar

Søndag, 04 december 2016 00:00

AAGES HAVE: I den forgangne weekend fik jeg gjort vores havnebassin vinterklart sammen med den øvrige have.

HÅNDVÆRK: Vintervejret betyder mindre tid i haven og begrænsede muligheder for udendørs gør det selv-projekter. Hvad skal man som ægte handyman da bruge juleferien på? Vi giver dig gode tips til indendørs gør det selv-arbejde, som du kan hygge dig med julen over.

Billig og bæredygtig opvarmning af dit hus

Fredag, 25 november 2016 00:00

ENERGI: Alle landets beboere skal have adgang til at få billig og bæredygtig fjernvarme. Der er dog stadig en del steder, hvor det er ikke muligt, men det vil virksomheden GeoDrilling nu lave om på.

Utætte vinduer koster tusindvis af kroner

Mandag, 21 november 2016 00:00

VARMEREGNING: Omkring 1/3 af varmen i et hus slipper ud hver eneste dag, hvis man har utætte vinduer. I løbet af en sæson bliver det til tusindvis af kroner, der ryger lige ud til ingen nytte.

Kigger du efter ny bolig?

Mandag, 14 november 2016 00:00

HUSKØB: Her er noget, du skal tænke over, inden du vælger at Købe eller leje. Er man på udkig efter den første bolig eller en ny, kan det være svært at finde ud af, om man skal vælge at leje eller købe en bolig.

Førstegangskøb af hus uden panik

Fredag, 04 november 2016 00:00

BOLIG: Skal du købe hus for første gang? Der er mange ting, du skal tænke på, og samtidig er der meget på spil. Nerverne kan godt sidde lidt udenpå tøjet, når man skal slippe mange penge for en ny bolig. Her får du vores konkrete tips til, hvad du skal holde for øje, når du overvejer at etablere dig.

Tjek på dit barn og babyværelset

Mandag, 24 oktober 2016 00:00

FORÆLDRE OG BØRN: For førstegangsforældre, og faktisk også for par med børn i forvejen, er der typisk en lang to do-liste over ting, der skal være klar og gjort, inden den lille melder sin ankomst.

Vinterklargøring i drivhus og have

Tirsdag, 18 oktober 2016 00:00

AAGES HAVE: Vi er nu så småt ved at gøre haven vinterklar. Der er mange sysler, der skal gøres. I første omgang er jeg gået i gang med at samle frø fra tagetes, stedmoder, latyrus, petunia og snerler for blot at nævne nogle få frø, der skal danne grundlag for næste års avl.

3 tip til tørt værelse i kælderen

Torsdag, 06 oktober 2016 00:00

KÆLDERVÆRELSE: De fleste vil rynke på næsen ved tanken om at skulle have soveværelse i kælderen på grund af den høje risiko for skimmelsvamp. Det er der absolut ingen grund til! Med disse tre byggetips kan du trygt sove i kælderen.