Bolig

Pas på skimmelsvamp i huset

Onsdag, 11 januar 2017 00:00

VANDSKADER: I en tid med global opvarmning og klimaændringer bliver vi hyppigere og hyppigere vidne til høj vandstand, og dermed oversvømmelser i vores lavtliggende huse i kystområder.

Sådan undgår du klædemøl i tøj

Søndag, 08 januar 2017 00:00

KLÆDEMØL: I moderne huse trives klædemøl rigtig godt, og ofte opdager vi dem for sent lang tid efter, at de har lavet huller i vores tøj og tekstil. Men det er muligt at forhindre et decideret angreb ved brug af et simpelt, men effektivt hjælpemiddel, nemlig en klædemølfælde.

Indret din bolig i retro stil

Fredag, 06 januar 2017 00:00

BOLIGINDRETNING: Overvejer du fornyelser og ændringer i boligens indretning, men måske ikke lige har økonomien til den helt store make-over? Så er der i den grad grund til at dykke ned i retroens stil, som med simple og enkle accessoires kan give rummet et helt andet, hyggeligt og indbydende indtryk.

Plant juletræ og blomster ud i haven

Tirsdag, 03 januar 2017 00:00

GRØN JUL: Efter julens gode mad er lidt havearbejde kærkomment. Samtidig har en del købt juletræ i potte og har måske også sammenplantninger med juleroser eller andet. Det kan gøre gavn i haven.

Lav projekter sammen med familien

Fredag, 23 december 2016 00:00

FAMILIETID: Tid sammen med familien er noget, vi alle bør værdsætte. Det gælder om at nyde den tid, vi bruger sammen. Så hvorfor ikke kombinere dette med et af de større husprojekter, der normalt ville kræve ekstra meget tid og arbejdskraft?

Fire tips til at sælge din bolig i foråret

Tirsdag, 13 december 2016 00:00

BOLIGGUIDE: Vinteren er allerede kommet godt fra land, og selvom boligmarkedet netop nu befinder sig midt i sin lavsæson, så er der stadig en lang række ting, man kan gøre i løbet af vinteren, hvis man gerne vil gøre sin bolig klar til et eventuelt salg i foråret eller sommeren.

Vand og fisk i haven er vinterklar

Søndag, 04 december 2016 00:00

AAGES HAVE: I den forgangne weekend fik jeg gjort vores havnebassin vinterklart sammen med den øvrige have.

HÅNDVÆRK: Vintervejret betyder mindre tid i haven og begrænsede muligheder for udendørs gør det selv-projekter. Hvad skal man som ægte handyman da bruge juleferien på? Vi giver dig gode tips til indendørs gør det selv-arbejde, som du kan hygge dig med julen over.

Billig og bæredygtig opvarmning af dit hus

Fredag, 25 november 2016 00:00

ENERGI: Alle landets beboere skal have adgang til at få billig og bæredygtig fjernvarme. Der er dog stadig en del steder, hvor det er ikke muligt, men det vil virksomheden GeoDrilling nu lave om på.

Utætte vinduer koster tusindvis af kroner

Mandag, 21 november 2016 00:00

VARMEREGNING: Omkring 1/3 af varmen i et hus slipper ud hver eneste dag, hvis man har utætte vinduer. I løbet af en sæson bliver det til tusindvis af kroner, der ryger lige ud til ingen nytte.